Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Ρόδο: «Αντρίκρισα αιμόρφυτη την άτυχη γυναίκα...» - Ανατριχιάζει αυτόπτης μάρτυρας με την περιγραφή του

«Ήταν πλέον αργά...»

23 Σεπτεμβρίου 2021 08:53
Έγκλημα στη Ρόδο: «Αντρίκρισα αιμόρφυτη την άτυχη γυναίκα...» - Ανατριχιάζει αυτόπτης μάρτυρας με την περιγραφή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Ρόδο, μετά τη δολοφονία μία εκπαιδευτικού από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο δράστης προσέγγισε το θύμα με αυτοκίνητο, την πυροβόλησε με καραμπίνα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, για να βάλει τέλος στη ζωή του λίγο αργότερα μέσα στο σπίτι του. Ο 40χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας ενός παιδιού. Στο διαμέρισμά του, οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα, όπου ο 40χρονος έγραφε ότι «δεν μπορεί να ζει χωρίς εκείνη».

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, ανέφερε πως όταν άκουσε τον πυροβολισμό, βγήκε έξω και αντίκρισε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε μέσα σε λίγα λεπτά, όπως είπε, αλλά ήταν πλέον αργά.

Έγκλημα στη Ρόδο: Το τελευταίο τηλεφώνημα της άτυχης Δώρας – «Γλίτωσα από τον εφιάλτη»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Ρόδο.

Η νεαρή εκπαιδευτικός δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε αφήνοντας σημείωμα το οποίο έγραφε: «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Το τηλεφώνημα της εκπαιδευτικού σε φίλη της

Σύμφωνα με το Star η άτυχη κοπέλα είχε τηλεφωνήσει χθες, μια μέρα πριν δολοφονηθεί, σε μία φίλη της και αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης της με τον μετέπειτα δολοφόνο της.

«Γλίτωσα από τον εφιάλτη. Ευτυχώς χώρισα» φέρεται να είπε η νεαρή εκπαιδευτικός στη φίλη της σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το κανάλι, η κοπέλα είχε πει στη φίλη της πως δεν περνούσε καλά σε αυτή τη σχέση και ένιωθε ότι πνίγεται.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share