Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εδώ βρήκε μαρτυρικό θάνατο η Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Φωτογραφίες-ντοκουμέντο)

Το σημείο που την σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια

22 Σεπτεμβρίου 2021 22:50
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εδώ βρήκε μαρτυρικό θάνατο η Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Φωτογραφίες-ντοκουμέντο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη σοφίτα της φρίκης της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά, όπου βρήκε τραγικό θάνατο η 20χρονη Καρολάιν, έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Στα φωτογραφικά καρέ, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, αποτυπώνεται το σκηνικό του θανάτου, αλλά και οι κινήσεις του 32χρονου πιλότου το μοιραίο ξημέρωμα της 11ης Μαΐου. Στη σκηνογραφία της φρίκης, φαίνεται καθαρά το ανάστατο δωμάτιο που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φρόντισε να κάνει «φύλλο και φτερό», προκειμένου να σκηνοθετήσει την «εισβολή» της συμμορίας των ληστών.

Το υπνοδωμάτιο της φρίκης

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά1

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά2

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά3

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά4

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά5

Στο κρεβάτι φαίνεται το κινητο του τηλέφωνο, η συσκευή που τελικά τον πρόδωσε, «ξηλωμένα» και αναποδυγυρισμένα συρτάρια, ενώ διακρίνονται και τα κομμάτια της μονωτικής ταινίας που χρησιμοποίησε για να δέσει άτσαλα τα χέρια του. Στην άλλη άκρη του υπνοδωματίου, διακρίνεται ενα πεταμένο και αναμμένο φωτιστικο και η κούνια της μικρής Λυδίας.

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά6

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά7

Σε άλλα καρέ του protothema.gr, παρουσιάζεται και το δωμάτιο της μικρής, το οποίο ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος δεν είχε αναστατώσει, ενώ σε άλλες φωτογραφίες διακρίνεται και η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο playroom και γυμναστήριο, όπου βρίσκεται παρκαρισμένη η μηχανή του πιλότου. Εκεί, ο συζυγοκτόνος ειχε κρύψει τα κοσμήματα της άτυχης Καρολάιν, για να ενισχύσει την εκδοχή της ληστείας και τα οποία στη συνέχεια φρόντισε να ξεφορτωθεί.

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά8

 Έγκλημα στα Γλυκά Νερά9

Στο σαλόνι επικρατεί το ίδιο «πολεμικό» σκηνικό

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά10

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά11

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά12

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά13

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά14

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share