Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Στο σπίτι νιώθω σαν να πατάω τα πτώματα των παιδιών μου» - Ανατριχιάζει ο πατέρας της 28χρονης

Σπαρακτική εξομλόγηση

22 Σεπτεμβρίου 2021 14:05
Έγκλημα στη Μακρινίτσα: «Στο σπίτι νιώθω σαν να πατάω τα πτώματα των παιδιών μου» - Ανατριχιάζει ο πατέρας της 28χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Μακρινίτσα: Έχουν περάσει έξι μήνες από την ημέρα που είδε νεκρά τα δύο του παιδιά από τα χέρια του πρώην γαμπρού του και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένεια του.

Η γυναίκα είχε πάρει τον γιο τους και είχε φύγει από το σπίτι τους αναζητώντας καταφύγιο στο πατρικό της, καθώς ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχικά νοσήματα, ασκούσε βία σε βάρος της, όπως είχε καταγγείλει η ίδια πολλές φορές.

«Κάθε μέρα νομίζω ότι θα δω τα παιδιά μου», είπε ο πατέρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Μαζί με τη σύζυγο και το εγγόνι τους έχουν εγκαταλείψει το σπίτι, όπου έγινε το φονικό και προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

«Πηγαίνω καμιά φορά αλλά δεν αισθάνομαι όμορφα. Νιώθω σαν να πατάω τα πτώματα των παιδιών μου. Στο νεκροταφείο γαληνεύω, κάθομαι δύο ώρες και τους μιλάω», είπε συγκινημένος.

Μαζί του πηγαίνει και το εγγονάκι του, που ξέρει ότι η μαμά και ο θείος δε θα γυρίσουν πίσω, αλλά δεν γνωρίζει τον φρικτό τρόπο που έφυγαν από τη ζωή.

«Πρέπει κάποια στιγμή να τα μάθει από εμάς. Παρακολουθούμε κι εμείς και το παιδί ψυχολόγο και προσπαθούμε να συνέλθουμε», είπε ο πατέρας της Κωνσταντίνας.

«Θέλω δικαίωση, να σαπίσει στη φυλακή, να πεθάνει εκεί, τα παιδιά μου δε θα τα ξαναδώ, αλλά αυτό θέλω», είπε, προσθέτοντας πως ο δράστης τη μοιραία νύχτα είχε σκοπό να κάνει ακόμα μεγαλύτερο κακό. «Αν με έβρισκε μπροστά του θα με σκότωνε κι εμένα. Πιστεύω ότι θα σκότωνε και το ίδιο το παιδί του».

Ο ίδιος εκείνο το βράδυ βρισκόταν με τον εγγονό του σε ένα δωμάτιο για να μη δει το παιδί τον πατέρα του στην κατάσταση που βρισκόταν. Εξομολογείται μάλιστα ότι δεν είχε καταλάβει ότι τα παιδιά του ήταν νεκρά και νόμιζε ότι είχε γίνει ένας τσακωμός, όπως γινόταν κάθε φορά.

«Δεν είχα καταλάβει τι κακό είχε συμβεί. Κατέβηκα από το δωμάτιο και πρώτα είδα την κόρη μου νεκρή και τη γυναίκα μου να κάθεται σε ένα μπαουλάκι σε κατάσταση σοκ. Μετά άνοιξα την πόρτα και είδα και τον γιο μου. Αν το ήξερα θα είχα βγει έξω κι ό,τι γινόταν», είπε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share