Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: «Τέρας» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η άγνωστη λεπτομέρεια από τον φόνο της Καρολάιν που τον κάνει πιο άθλιο

Απίστευτο αυτό που της έκανε την ώρα του εγκλήματος χωρίς ντροπή!

21 Σεπτεμβρίου 2021 08:41
Γλυκά Νερά: «Τέρας» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η άγνωστη λεπτομέρεια από τον φόνο της Καρολάιν που τον κάνει πιο άθλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε σταματά να μας εκπλήσσει για την κυνικότητά του στον φόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως να δείχνουν ξεκάθαρα την αθλιότητα του ανδρός και την αθλιότητα της πράξης του.

Αυτό διαπιστώθηκε χθες (20/9), όταν φωτογραφίες του εσωτερικού του σπιτιού και της σοφίτας στα Γλυκά Νερά, όπου η άτυχη Καρολάιν κοιμόταν μαζί με το μωρό της, λίγο πριν χάσει τη ζωή της έφερε στην επιφάνεια το Star.

Η ανατριχιαστική λεπτομέρεια της κορνίζας

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές εικόνες, ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, όπως ομολόγησε ο ίδιος, την άτυχη κοπέλα, δίπλα από τη φωτογραφία του γάμου τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star η κορνίζα από πριν το έγκλημα ήταν κρεμασμένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού. Όμως μετά τη συζυγοκτονία, η σήμανση κατέβασε τη φωτογραφία προκειμένου να συλλέξει κάθε στοιχείο που θα τους οδηγούσε την εξιχνίαση της υπόθεσης, με τον Μπάμπη να εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι αδίστακτος.

Η κούνια της μικρής Λυδίας που βρισκόταν δίπλα από το κρεβάτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή η Καρολάιν είναι πλέον άδεια, ενώ οι τοίχοι της σοφίτας είναι πλέον γεμάτοι με τα μαύρα σημάδια που άφησε της πίσω η σήμανση όταν προσπαθούσε να συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα που θα τους οδηγούσε στον δράστη.

Η αντίδραση του Άραβα όταν... τα έμαθε όλα

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με όσα γίνονται γνωστά, με το σπίτι του τρόμου να νοικιάζεται, πάντως, σε έναν άνδρα αραβικής καταγωγής.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει αυτό το σπίτι. Ωστόσο, ο συζυγοκτόνος πριν από ένα μήνα έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα.

Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για το φονικό της Καρολάιν αλλά και το κρέμασμα του σκύλου στο ισόγειο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ενοικιαστής μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν της 11ης Μαΐου 2021 αποκάλυψε ότι κοιμάται με δυσκολία πλέον τα βράδια και πως όσο ψάχνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη, τόσο περισσότερο σκέφτεται πως πρέπει τελικά να αποχωρήσει από το σπίτι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share