Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ ο ενοικιαστής της μεζονέτας - Τι εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα

Δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν αλλά ούτε για το κρέμασμα του σκύλου

20 Σεπτεμβρίου 2021 15:21
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ ο ενοικιαστής της μεζονέτας - Τι εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοικο απέκτησε η μεζονέτα των Γλυκών Νερών όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκοψε το νήμα της ζωής στη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς. Επίσης, μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να φτάσουν στα χέρια του ανακριτή Παναγιώτη Παναγιώτου τα αποτελέσματα της άρσης τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, αλλά και τα στοιχεία από την κάμερα του σπιτιού, όπου έμενε ο 32χρονος πιλότος με την 20χρονη Καρολάιν.

Δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι γνωρίζοντας την στυγερή δολοφονία. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν από έναν μήνα, στα μέσα Αυγούστου, φέρεται να έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι. Αυτό το επιβεβαιώνουν και γείτονες που είδαν συνεργεία να βγάζουν τα πράγματα έξω και να τα μεταφέρουν, αρχικά, στο υπόγειο πάρκινγκ.

Ποιος νοίκιασε το σπίτι στα Γλυκά Νερά

Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες, όταν αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν αλλά ούτε για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας.

Ο νέος ένοικος εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από τη στιγμή που έμαθε για τη γυναικοκτονία, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδια.

Γλυκά Νερά: «Το πήρε από το μνήμα και το έσπασε» - Σοκαριστικό περιστατικό πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στον τάφο της Καρολάιν πριν από λίγες ημέρες. Η κίνηση που έκανε η μητέρα της μήνες μετά το θάνατο της, δείχνει πόσο πόνο έχει μέσα της μετά την δολοφονία της 20χρονης κόρης της, από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βαλτσιώτης, ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Καρολάιν, αποκάλυψε πως η μητέρα της πήρε την επιγραφή του συζύγου της από το μνήμα και την έσπασε.

Η αποκάλυψη για το μνήμα της Καρολάιν

«Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς κάναμε τον τάφο της Καρολάιν στην πόλη της Αλοννήσου. Πήραμε κάποιες εντολές να αλλαχτεί η φωτογραφία από τον τάφο και η επιγραφή της. Η κ. Σούζαν πήρε την επιγραφή από το μνήμα την πέταξε και την έσπασε. Μας δόθηκε μία εντολή από την ίδια να γράψουμε κάτι άλλο. “Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη”, έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος» είπε ο κ. Βαλτσιώτης.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δώσει τηλεφωνική εντολή να γραφτεί να γράψουμε αυτά που είχαμε γράψει, τα οποία τα έσπασε η κ. Σούζαν. Οι γονείς του Μπάμπη μας έκαναν την πληρωμή και ό,τι χρειαστεί για τον τάφο της Καρολάιν. Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν» συνέχισε, μετά τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share