Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο ενοικιαστής του σπιτιού του τρόμου - Πήρε την απόφαση μόλις έμαθε τι είχε γίνει

Ανατρίχιασε όταν έμαθε την αλήθεια

20 Σεπτεμβρίου 2021 10:12
Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο ενοικιαστής του σπιτιού του τρόμου - Πήρε την απόφαση μόλις έμαθε τι είχε γίνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με όσα γίνονται γνωστά, με το σπίτι του τρόμου να νοικιάζεται, πάντως, σε έναν άνδρα αραβικής καταγωγής.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει αυτό το σπίτι. Ωστόσο, ο συζυγοκτόνος πριν από ένα μήνα έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα.

Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για το φονικό της Καρολάιν αλλά και το κρέμασμα του σκύλου στο ισόγειο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ενοικιαστής μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν της 11ης Μαΐου 2021 αποκάλυψε ότι κοιμάται με δυσκολία πλέον τα βράδια και πως όσο ψάχνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη, τόσο περισσότερο σκέφτεται πως πρέπει τελικά να αποχωρήσει από το σπίτι.

Έκαναν άρση τηλεφωνικού απορρήτου! "Πάγωσαν" με τις αποκαλύψεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα όσα συνέβησαν λίγο πριν αλλά και αμέσως μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, τον περασμένο Μάιο, θα έχουν στα χέρια τους όλοι όσοι ερευνούν το έγκλημα. Τέσσερις μήνες μετά, οι ηλεκτρονικές συσκευές «μίλησαν» καθώς υπάρχουν τα αποτελέσματα τόσο από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου όσο και του βίντεο που είχε τραβήξει η κάμερα που βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα θα ρίξουν φως σε συγκεκριμένες πτυχές της υπόθεσης για τις οποίες οι αρμόδιες αρχές μέχρι στιγμής μπορούσαν να κάνουν μόνο υποθέσεις. Παράλληλα θα φανεί, ειδικά μέσω του βίντεο αν τα όσα υποστήριξε ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος συμπίπτουν χρονικά.

Βόμβα στα Γλυκά Νερά

Οι Αρχές έχουν πλέον στα χέρια τους, μετά από τη σχετική δικαστική εντολή, τα αποτελέσματα τόσο από τις κλήσεις που έκανε ή έλαβε το κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου πιλότου. Μέσα από εκεί θα μπορέσουν να δουν με ποιους επικοινώνησε τόσο πριν από το έγκλημα όσο και μετά το μοιραίο βράδυ της 11ης Μαΐου.

Παράλληλα έγινε έλεγχος τόσο στους δικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς όσο και σε εκείνους που ήταν συνδικαιούχος με την άτυχη Καρολάιν Κράουτς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share