Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Μπούκαρε» στο εστιατόριο, πήρε μαχαίρι και τον σκότωσε!

Σοκ στην περιοχή!

19 Σεπτεμβρίου 2021 08:03
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Μπούκαρε» στο εστιατόριο, πήρε μαχαίρι και τον σκότωσε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σοκάρει τη Θεσσαλονίκη από χθες (18/9) το βράδυ, με έναν νεαρό Αλγερινό να χάνει τη ζωή του, πιθανώς από ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το thestival.gr, το θύμα φαίνεται πως είχε πρώτα επιτεθεί σε ομοεθνή του, με ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό να σημειώνεται προηγουμένως.

Τότε, εκείνος μπήκε αιμόφυρτος σε ταχυφαγείο της οδού Αριστοτέλους, άρπαξε ένα μαχαίρι και έτρεξε στην οδό Μακεδονικής Αμύνης όπου και μαχαίρωσε το άτομο που του επιτέθηκε.

Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι εξελίξεις για το τελευταίο έγκλημα που συγκλόνισε

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Στις ολλανδικές Αρχές παραδόθηκε ο πρώην σύντροφος της Μόνικα Γκιους, η οποία βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία.

Από την πρώτη στιγμή, βασικός ύποπτος στη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που σόκαρε το πανελλήνιο, ήταν ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος μετά την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας είχε φύγει από τη χώρα.

Μιλώντας στο Mega, ο 39χρονος Ρουμάνος είχε αποκαλύψει την πρόθεσή του να παραδοθεί. Κάτι που έκανε τελικά στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Αϊντχόφεν, αφού συνόδευσε την έγκυο σύντροφό του, η οποία έφυγε για το Βουκουρέστι. Ο πρώην σύντροφος της 42χρονης επιμένει μάλιστα στην αθωότητά του.

«Εγώ σήμερα θα παραδοθώ. Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν κρυβόμουν ποτέ και μακάρι να βρεθεί αυτός που τη σκότωσε και να πληρώσει για τα πάντα. Και ούτε πρόκειται να είχα κάνει ποτέ φόνο. Καταρχήν εγώ τρελαίνομαι που το ακούω ακόμα. Μου είπαν ότι τη βρήκαν κιόλας μέσα στην αυλή μου… τρελάθηκα! Δεν το… δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό. Όχι ότι τη βρήκανε. Ότι είναι πεθαμένη κιόλας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε… Να ‘ρθείτε εδώ κοντά μου και να βάλετε το χέρι στην καρδιά μου να δείτε πώς χτυπάει», υποστήριξε.

Στη συνέχεια, ο 39χρονος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Μόνικα, υποστηρίζοντας ότι είχε κατάθλιψη και εθισμό στο αλκοόλ, ενώ εμφανίζεται σοκαρισμένος από τη δολοφονία της.

«Τον τελευταίο χρόνο που ήμασταν μαζί, η Μόνικα χάθηκε τελείως. Είχε τέτοια κατάθλιψη… Μου έλεγαν "ρε φίλε, δεν είναι για σένα, δεν το βλέπεις; Η γυναίκα… πάει, τελείωσε. Έχει καταντήσει αλκοολική. Με εσένα δεν θα κάνει σπίτι ποτέ". "Αφού την αγαπάω", τους έλεγα. Μετά από σχεδόν ένα 8μηνο με έναν χρόνο… της έχω δώσει δαχτυλίδι, είπα αν θέλει να με παντρευτεί και μου είπε "ναι". Κι εγώ, στον Θεό είχα φτάσει από την ευτυχία», είπε.

Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν πρόκειται να κρυφτεί, καθώς δεν έχει κάνει κάτι κακό.

«Ούτε πρόκειται να γίνω φονιάς. Ειδικά με μια γυναίκα που έχουμε ζήσει μαζί τρία χρόνια. Μαζί μου είχε μείνει έγκυος πέντε φορές. Τι λες τώρα; Τα είχε χάσει τα μωρά μας», συνέχισε.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως όταν δολοφονήθηκε η Μόνικα, όχι μόνο είχαν ήδη χωρίσει, αλλά ο ίδιος βρισκόταν στη Ρουμανία.

«Εγώ την έπιασα στα πράσα και της είπα έλα αύριο, μεθαύριο να πάρεις τα ρούχα. Και τελείωσε από τότε. Εγώ έφυγα Φεβρουάριο, Φεβρουάριο μήνα, 20, 25, κάτι τέτοιο, για Ρουμανία, πρώτη φορά. Πάω πέρα, έκατσα δυο βδομάδες, ξαναγύρισα Ελλάδα, έκατσα μια βδομάδα καραντίνα κι έφυγα. 15 του μηνός, 15 Μαρτίου, το θυμάμαι αυτό… Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Και τότε έμεινα εκεί, δεν ξαναγύρισα στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του παραθέτει ένα ακόμη στοιχείο που θεωρεί κρίσιμο για την υπόθεση.

«Αυτό που μου είπε και μου κάνει εντύπωση είναι ότι πριν τα Χριστούγεννα του 2020, είχε διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη μονοκατοικία. Και διερωτάται.

Πώς είναι δυνατόν να σπάσει ένα τσιμέντο, που χρειάζεται εργασία, τουλάχιστον τριών, τεσσάρων ωρών, χωρίς ένα κομπρεσέρ και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ακόμη κι ένα φτυάρι. Που δεν υπήρχε ποτέ στο σπίτι του για να ανοίξει ένας τάφος και να θάψει μία γυναίκα», είπε.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο 39χρονος Ρουμάνος, θεωρεί πως δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της Μόνικα, τονίζοντας ότι εκείνο το διάστημα, πληροφορήθηκε ότι κάποιοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του στην Κυπαρισσία.

«Ο άντρας της ερχότανε κρυφά από την Αθήνα και την έδερνε. Είναι μία περίπτωση ο κουνιάδος της, που είχε απειλήσει τη γιαγιά της στη Ρουμανία ότι θα τη "φάει" αυτή, την Μόνικα, τη γυναίκα μου και… Τη γυναίκα μου…; Τώρα πια δεν είναι. Άλλη περίπτωση είναι οι γύφτοι που έμεινε μαζί τους. Βρήκανε σημείο επειδή ξέρανε ότι λείπω, μου σπάσανε και δυο φορές το σπίτι…

Παίρνω τηλέφωνο τον…, του λέω "ρε πας μια στο το σπίτι να δεις αν έχουν βάλει κορδέλα όπως είπανε;" "Όχι ρε, καμία κορδέλα δεν είναι, αλλά όντως είναι σπασμένη η πόρτα", μου λέει. "Πού είσαι;" "Ρουμανία". "Και γιατί άφησες την πόρτα ανοιχτή;" μου λέει και ήταν τέρμα ανοιχτή η πόρτα. Λέω τώρα α καλά, δεν έχει μείνει ούτε τσιμπίδα ούτε κατσαβίδια ούτε τίποτα», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα της 42χρονης βρέθηκε σε αυτοσχέδιο τάφο που είχε κατασκευάσει ο δολοφόνος της, στην αυλή του σπιτιού όπου ζούσε μέχρι τα Χριστούγεννα με τον 39χρονο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share