Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γλυκά Νερά: Αδίστακτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τρεις μήνες μετά την ομολογία του έκανε το πιο τραγικό μέσα από την φυλακή

Το πήγε ξανά... ένα επίπεδο πιο μακριά

18 Σεπτεμβρίου 2021 08:10
Γλυκά Νερά: Αδίστακτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τρεις μήνες μετά την ομολογία του έκανε το πιο τραγικό μέσα από την φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στην φυλακή για το έγκλημα των Γλυκών Νερών, με την... αναισθησία του έναντι της δολοφονημένης συζύγου του, Καρολάιν, να είναι γνωστή, αλλά τον ίδιο να το πηγαίνει πάντοτε ένα επίπεδο πιο μακριά.

Συγκεκριμένα, τρεις μήνες μετά την ομολογία του, η οικογένεια του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου μάζεψε όλα τα πράγματά της και το σπίτι της άτυχης 20χρονης έχει πλέον άλλον ένοικο.

Δύσκολα μια ελληνική οικογένεια θα πήγαινε να νοικιάσει αυτό το σπίτι. Ωστόσο, ο συζυγοκτόνος πριν από ένα μήνα έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα.

Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και άνδρας αραβικής καταγωγής νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα, με την άρση απορρήτου παράλληλα να έχει γίνει.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για το φονικό της Καρολάιν αλλά και το κρέμασμα του σκύλου στο ισόγειο του σπιτιού.

Τι καινούργιο ψάχνει η Αστυνομία

«Φρένο» στις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν νέες πληροφορίες για το Γλυκά Νερά, τόσο από τις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά και κάμερες), όσο και από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, να έρχονται στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες, βάζει το MEGA.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε ότι ενώ δίνεται η εικόνα ότι υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η εικόνα που υπάρχει από το ρεπορτάζ είναι ότι υπάρχει στασιμότητα στην έρευνα.

Αναφορικά με το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για την κάμερα, ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως έχει εκδοθεί και αναφέρεται σε ξήλωμα σε προγενέστερο χρόνο χαρακτηριστικό για τον προσχεδιασμό.

Αυτό που απομένει είναι η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη που αμφισβητεί αυτή της αστυνομίας. Ακόμα αναμένεται η άρση του τραπεζικού απορρήτου, για ό,τι στοιχεία θα ανακύψουν.

Τέλος, σχετικά με τον υποτιθέμενο συνεργό, το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα είχε βρεθεί από την πρώτη στιγμή. «Αν υπήρχε συνεργός δεν θα έπαιρνε την ξηλωμένη κάμερα να την εξαφανίση;» διερωτάται ο έμπειρος συντάκτης.

Αυτό σημαίνει ότι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει για στοιχεία που θα επιβάρυναν περαιτέρω τη θέση του πιλότου δεν φαίνεται να ευσταθούν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share