Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανυποψίαστος Άραβας ο νέος ενοικιαστής στο σπίτι της φρίκης των Γλυκών Νερών

«Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια...»

17 Σεπτεμβρίου 2021 20:28
Ανυποψίαστος Άραβας ο νέος ενοικιαστής στο σπίτι της φρίκης των Γλυκών Νερών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο ενοικιαστή έχουμε στο σπίτι της φρίκης των Γλυκών Νερών, με έναν ανυποψίαστο Άραβα να αποφασίζει να μείνει σε αυτό. Δεν ήξερε τίποτα για το άγριο έγκλημα και όπως εκμυστηρεύτηκε στους γείτονες δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια μόλις έμαθε για την δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Επίσης, τα όσα συνέβησαν λίγο πριν αλλά και αμέσως μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, τον περασμένο Μάιο, θα έχουν στα χέρια τους όλοι όσοι ερευνούν το έγκλημα

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πριν από ένα μήνα ο 32χρονος έδωσε την εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι του φονικού.

Οι γείτονες είδαν συνεργείο να βγάζει τα πράγματα και να τα αφήνει στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού, ενώ στη συνέχεια ήρθε και μεταφορική για να τα πάρει . Επίσης, υπάρχουν μαρτυρίες πως το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως, ακόμα και στην σοφίτα όπου δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν.

Παράλληλα, φαίνεται πως ο νέος ένοικος της μεζονέτας είναι ένας άνδρας Αραβικής καταγωγής, ενώ οι γείτονες δήλωσαν στο Star πως δεν γνώριζε την ιστορία της στυγερής δολοφονίας πριν νοικιάσει το σπίτι.

Ο νέος ένοικος είναι νεαρός σε ηλικία, ενώ εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία που έλαβε μέρος μέσα στη μεζονέτα δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ.

Γλυκά Νερά: Ράκος ο Μπάμπης μέσα στη φυλακή - Ο φόβος για τον αδερφό του και η πληροφορία που τον «τσάκισε» (Video)

Γλυκά Νερά: Έπειτα από επιθυμία των γονιών της, άλλαξε η επιγραφή στον τάφο της Καρολάιν Κράουτς και δεν γράφει πια τη λέξη «σύζυγος», με τον δολοφόνο της κοπέλας, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να αντιδράει μέσα από τη φυλακή.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του στο STAR, ο συζυγοκτόνος σχολίασε ότι η αλλαγή της επιγραφής είναι ένα γεγονός «αντιληπτό και ιδιαίτερα στενόχωρο», συμπληρώνοντας ότι ο 33χρονος αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει, όπως επίσης και την οργή των γονιών της αδικοχαμένης νεαρής.

Αυτό που φαίνεται ότι τον απασχολεί περισσότερο και γι' αυτόν τον λόγο εμφανίζεται «ιδιαίτερα στενοχωρημένος» είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν στον αδερφό του και τον εμφανίζουν ως συνεργό, με τον πιλότο να τονίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τον μαρμαρά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν εκείνος που είχε δώσει εντολή τι να γραφτεί στον τάφο της Καρολάιν στην Αλόννησο, όταν ακόμα ήταν υπεράνω υποψίας και παρίστανε τον χαροκαμένο σύζυγο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Αθανάσιος Βαλτσιώτης, οι γονείς του Μπάμπη είχαν πληρώσει για το μνήμα και είχαν επιλέξει τη φωτογραφία της Καρολάιν. «Μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή», σημειώνει.

Προ ημερών, η ίδια η μητέρα της Καρολάιν πήγε στον τάφο και έσπασε με τα ίδια της τα χέρια την επιγραφή στο μνήμα του παιδιού της, σύμφωνα με τον μαρμαρά. Στη συνέχεια, η επιγραφή αντικαταστάθηκε με καινούρια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share