Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Θα παραδοθώ μόνος μου - Δεν είμαι ένοχος» δηλώνει ο πρώην σύντροφος της 42χρονης

Εξελίξεις για το στυγερό έγκλημα

13 Σεπτεμβρίου 2021 11:13
Έγκλημα στην Κυπαρισσία: «Θα παραδοθώ μόνος μου - Δεν είμαι ένοχος» δηλώνει ο πρώην σύντροφος της 42χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμος να παραδοθεί δηλώνει ο 39χρονος καταζητούμενος από τις αρχές για την υπόθεση της Κυπαρισσίας, όπου η σορός της 42χρονης Μόνικα, βρέθηκε κάτω από τσιμέντο στην αυλή σπιτιού.

Μιλώντας στον Alpha, ο 39χρονος δηλώνει ότι γνωρίζει πως καταζητείται αλλά δεν τον έχει πάρει κάποιος τηλέφωνο. Επίσης, ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και πως δεν είναι ένοχος.

«Γνωρίζω από τον δικηγόρο μου ότι καταζητούμαι. Δεν με έχουν πάρει προς το παρόν, ούτε από την πρεσβεία ούτε από την Αστυνομία. Αν όμως μου πει να παρουσιαστώ κάπου, θα πάω. Έτσι κι αλλιώς λεφτά για να γυρίσω Ελλάδα δεν έχω, ούτε καν Ρουμανία. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω άκρη και σκέφτομαι τι έγινε, γιατί εγώ δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Δηλαδή δεν είμαι ένοχος. Για αυτόν τον λόγο δεν κρύβομαι. Το τηλέφωνό μου το έχουν μπλοκάρει, δεν ξέρω τι "παίζει"».

κυπαρισσία σύντροφος 42χρονης

Όπως αναφέρει, βρίσκεται στην Ολλανδία με νέα σύντροφο και εργάζεται σε εργοστάσιο ενώ με την 42χρονη, λέει ότι είχαν χωρίσει από τον Ιανουάριο.

«Είμαι στην Ολλανδία, εργάζομαι. Έχω φύγει με τη γυναίκα για δουλειά. Επειδή στη Ρουμανία δεν τα έβγαζα, είχαμε κανονίσει να πάρουμε ένα μεροκάματο καλό το οποίο δεν βγήκε και βρήκαμε μία άκρη να πάμε σε κουζίνα στην Ολλανδία και τώρα είμαστε σε ένα εργοστάσιο και μεταφέρουμε πράγματα στον κόσμο. Είμαι με άλλη γυναίκα τώρα ναι. Με τη Μόνικα δεν είμαστε από τον Γενάρη».

Μάλιστα τονίζει πως όλα τα ζευγάρια τσακώνονται αλλά δεν θα έφτανε σε τέτοιο σημείο.

«Ούτε πρόκειται να είμαι ποτέ δολοφόνος. Να τσακωθούμε και να πλακωθούμε στο ξύλο, ναι όντως μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Αλλά να σκοτώσω κάποιον δεν νομίζω να φτάσω εκεί. Ναι είχαμε τσακωθεί με την Μόνικα, όλα τα ζευγάρια τσακώνονται. Αλλά δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο. Δεν έχω εμπλοκή με την υπόθεση. Ναι το είδα ότι βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή».

Ο καταζητούμενος δηλώνει ότι πονά και απαντά στην αδελφή της πως τον κατηγορεί ότι δέχεται απειλές για την ζωή της και πως εκείνος βρίσκεται πίσω από τις απειλές αυτές, λέγοντας: «Όχι, δεν είμαι».
«Πονώ. Νόμιζα ότι ακόμα θα είναι με κάποιον άλλον και θα ζει και βασιλεύει. Αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι».

Η οικογένεια της 42χρονης ζητά την σύλληψη του καταζητούμενου με την δικηγόρο κα. Ανθούλα Ανάσογλου να λέει χαρακτηριστικά: «Τώρα είναι προτεραιότητα να συλληφθεί ο δράστης. Υπάρχουν πληροφορίες. Ξέρουμε περίπου που βρίσκεται. Κινείται ανάμεσα σε δύο χώρες, Ολλανδία και Γερμανία.»

«Θα παραδοθώ μόνος μου»

Μιλώντας ξανά στον Alpha, ο καταζητούμενος ανέφερε ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί: «Εφόσον είναι διεθνές το ένταλμα, θα παραδοθώ μόνος μου άμα είναι έτσι. Θα πάω στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα»

«Το θέμα είναι το εξής. Επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος, δεν θα ήθελα να την αφήσω με απολύτως τίποτα. Έως Παρασκευή έχω στείλει μηνύματα στην εταιρεία να μου πληρώσουν ό,τι έχω και δεν έχω και να τα αφήσω στην κυρία. Μετά θα βρούμε εμείς την άκρη, μέχρι να περάσει αυτή η φάση».

Η δικηγόρος της οικογένειας της 42χρονης, κάνει λόγο για προκλητικές δηλώσεις και ζητά τον εντοπισμό του από τις αρχές: «Συνεχίζει να προκαλεί λέγοντας ότι απαντά τα τηλέφωνα και όλοι ξέρουν πού βρίσκεται. Μιλά προκλητικά. Γιατί δεν παραδίδεται; Παρακαλώ οι αρμόδιες αρχές να τον εντοπίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται»

Έγκλημα στη Κυπαρισσία: «Ήταν άρρωστη και την έδερνε» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιου της Μόνικας

Έγκλημα στη Κυπαρισσία: «Ήταν άρρωστη και την έδερνε» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιου της Μόνικας

Συντετριμμένος για τον χαμό της μητέρας του είναι ο γιoς της άτυχης Μόνικα, της γυναίκας που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε μαζί με τον σύντροφό της στην Κυπαρισσία.

Ο πρώην σύντροφος της άτυχης γυναίκας που είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα, έφυγε στη Ρουμανία μετά την εξαφάνισή της.

Μιλώντας στο Star αποκαλύπτει ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή πίστευε ότι το πτώμα που βρέθηκε δεν είναι της μητέρας του και ήλπιζε στο θαύμα.

Ο γιος πίστευε ότι η μητέρα του θα κατάφερνε να ξεφύγει από τη μανία του κακοποιητικού συντρόφου της και ότι θα είχε καταφέρει να κρυφτεί κάπου για να σωθεί, ενώ καταγγέλλει ότι ο καταζητούμενος δεν την άφηνε να μιλάει στο τηλέφωνο, ακόμα και στα παιδιά της. Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε τι λέει και ο ιατροδικαστής για το φρικτό αυτό έγκλημα.

«Προσπάθησα τον τελευταίο 1,5 χρόνο περίπου να έχω επαφές με τη μητέρα μου, αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν. Η μητέρα μου δεν είχε κινητό τηλέφωνο, δεν την άφηνε. Την κακοποιούσε, ό,τι κέρδιζε από τη δουλειά του που έκανε το ξόδευε σε αλκοόλ και επειδή η μητέρα μου είχε μερικά προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να δουλέψει και λόγο αυτού την κακοποιούσε. Ήταν ένας άνθρωπος εκεί στην Κυπαρισσία, που πήγαινε σε αυτόν η μητέρα μου για να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα μου για να μιλήσει με τα παιδιά. Είχε μόνο αυτός κινητό τηλέφωνο και όσο και να τον παίρναμε δεν το σήκωνε ή όταν το σήκωνε την άφηνε ξέρω εγώ 2 λεπτά και αυτό ήτανε», είπε.

Έγκλημα στη Κυπαρισσία: «Ήταν άρρωστη και την έδερνε» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιου της Μόνικας

Ο μεγάλος γιος της άτυχης γυναίκας που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, δηλώνει πεπεισμένος πως πίσω από το στυγερό έγκλημα κρύβεται ο νούμερο ένα ύποπτος, ο σύντροφος της μητέρας του, για τον οποίο έχει εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

«Ναι εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι, ναι ήταν ικανός γιατί εγώ πριν φύγω από την Ελλάδα, τον είχα συναντήσει προσωπικά και τον ήξερα και ήξερα ότι είναι ένας βίαιος άνθρωπος. Πριν 1,5 χρόνο ο αδερφός μου ο μεσαίος, 16χρονών, είχε μείνει στην Κυπαρισσία για τις διακοπές του. Μια μέρα πριν φύγει την είχε συναντήσει και της πρότεινε να πάνε μαζί στην Αθήνα. Πιστεύω ότι άμα είχε κάνει αυτή την επιλογή δεν θα είχαν φτάσει τα πράγματα μέχρι εδώ», κατέληξε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share