Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021

30 μέρες... ζωής: Άσχημα νέα για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ!

8 Σεπτεμβρίου 2021 09:48
30 μέρες... ζωής: Άσχημα νέα για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τις επόμενες 30 μέρες αναμένεται να τελειώσει το... παραμύθι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου! Τι θα συμβεί στις 07 Οκτωβρίου;

Συγκεκριμένα εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς η ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπίσει τον συνεργό του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού και για πρώτη φορά ο ίδιος φαίνεται πως είναι αγχωμένος για τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Spirto», η αστυνομία έχει εντοπίσει ήδη τον άνθρωπο που απειλούσε μέσω τηλεφώνου την σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου.

30 μέρες... ζωής: Άσχημα νέα για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Αναμονή για το τηλεφωνικό απόρρητο

Όπως δήλωσε, επίσης, ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε».

Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

Ανατροπή στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: Το σπίτι της φρίκης «μαρτυρά» τα πάντα!

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον συζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Παράλληλα, αυτό είναι το πρόσωπο που φοβάται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τα πιο σκοτεινά του μυστικά

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα έχουμε τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού των καμερών ασφαλείας και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όσον αφορά στο κίνητρο του δράστη. Η ομολογία του ότι οδηγήθηκε στον φόνο λόγω των συνεχών καβγάδων που είχε με την Καρολάιν δεν φαίνεται να έχει πείσει. Άλλωστε, για αυτούς τους καβγάδες είχαν επισκεφθεί και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου.

Την ίδια στιγμή αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και σε βασικά ερωτήματα όπως πότε ο δράστης ξήλωσε τις κάμερες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού, πριν ή μετά το φόνο;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα δώσει και μια εξήγηση αν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Επίσης, θα ξέρουμε αν οι Αρχές θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της φρίκης το μοιραίο βράδυ.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων του κινητού του τηλεφώνου θα υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα για τις συνομιλίες που είχε ο πιλότος πριν και μετά το έγκλημα. Επίσης, σημαντικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου.

«Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα, που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και το δόλο», ανέφερε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας το πυροδότησαν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share