Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά: Αυτά φοβάται να βρουν στο σπίτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι κρύβεται πίσω από το φονικό

«Τρέμει» για τις αποκαλύψεις ο φονιάς

6 Σεπτεμβρίου 2021 19:53
Θρίλερ στα Γλυκά Νερά: Αυτά φοβάται να βρουν στο σπίτι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Τι κρύβεται πίσω από το φονικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως θα μπορούσε να βρει νέες απαντήσεις, ως προς τα κίνητρα και τις συνθήκες του φόνου της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα έχουμε τα αποτελέσματα από την ανάλυση του υλικού των καμερών ασφαλείας και τα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, καθώς και το αν υπήρξε συνεργός.

Τα στοιχεία αυτά αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όσον αφορά στο κίνητρο του δράστη. Η ομολογία του ότι οδηγήθηκε στον φόνο λόγω των συνεχών καβγάδων που είχε με την Καρολάιν δεν φαίνεται να έχει πείσει. Άλλωστε, για αυτούς τους καβγάδες είχαν επισκεφθεί και τη σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου.

Την ίδια στιγμή αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και σε βασικά ερωτήματα όπως πότε ο δράστης ξήλωσε τις κάμερες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του σπιτιού, πριν ή μετά το φόνο; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα δώσει και μια εξήγηση αν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Επίσης, θα ξέρουμε αν οι Αρχές θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού της φρίκης το μοιραίο βράδυ.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων του κινητού του τηλεφώνου θα υπάρξει μια πιο σαφής εικόνα για τις συνομιλίες που είχε ο πιλότος πριν και μετά το έγκλημα. Επίσης, σημαντικά στοιχεία αναμένεται να προκύψουν και από την άρση του τραπεζικού απορρήτου.

Ποιος ο λόγος που τη σκότωσε;

Οι εξελίξεις αρχίζουν και πάλι να παίρνουν τη μορφή «βροχής» στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να φαίνεται να έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο, που σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς.

Οι πληροφορίες αυξάνονται διαρκώς για το τι έχει συμβεί στο εν λόγω φονικό, με το θέμα του συνεργού να έχει έρθει εκ νέου στο φως και την Αστυνομία, μάλιστα, να μοιάζει να βρίσκει άκρη σχετικά με το ποιος βοήθησε τον 33χρονο προφυλακισθέντα πιλότο να σκοτώσει την 20χρονη μητέρα του παιδιού του. Την ώρα που οι έρευνες εξελίσσονται, ο Μπάμπης «έσπασε» ξανά και μίλησε.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο Αναγνωστόπουλος του εξήγησε το «γιατί». Συγκεκριμένα, ανέφερε πως πρόκειται για μια σειρά από γεγονότα, που αφορούσαν το ζευγάρι και «πυροδότησαν» την αντίδρασή του, με συνέπεια να πνίξει τη γυναίκα του.

Ο συνήγορος του πιλότου δεν εξήγησε ποια ήταν αυτά τα γεγονότα, αλλά φυσικά φέρνει στο μυαλό παλιότερα σενάρια, που αφορούν είτε τον εγκλεισμό της Καρολάιν είτε το αν ήθελε να πάρει το παιδί να φύγει, ή ακόμη αν γνώριζε κάτι για τον Μπάμπη, που δεν έπρεπε, όπως και το ενδεχόμενο να υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Παράλληλα, μάλιστα, προέβλεψε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, καθώς θα γίνουν γνωστά νέα στοιχεία από υλικό σε κάμερες και από την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share