Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά από αυτό που άκουσε - Πρώτη φορά αγχωμένος στην φυλακή

Φοβάται ότι όλα θα «γκρεμιστούν» οριστικά

5 Σεπτεμβρίου 2021 07:25
Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά από αυτό που άκουσε - Πρώτη φορά αγχωμένος στην φυλακή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν γνωστός στις φυλακές Κορυδαλλού για το υπεροπτικό και άνετο στυλ του, αλλά οι εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι τέτοιες, που σε καμία περίπτωση δεν νιώθει ικανοποιημένος, αισθανόμενος για πρώτη φορά άγχος για πιθανή «καταιγίδα» αποκαλύψεων.

Τα νέα, που δεν άρεσαν καθόλου στον αδίστακτο φονιά της Καρολάιν, έχουν σχέση με το θέμα του συνεργού, με την Αστυνομία να κάνει «σαφάρι», ώστε να τον βρει, χωρίς να είναι μάλιστα πολύ μακριά, σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν προκύψει.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με όσα αναφέρει το Spirto, οι Αρχές έχουν ήδη εντοπίσει τον άνθρωπο, που κρύβεται πίσω από την φωνή που απειλούσε την Ελένη Μυλωνοπούλου, γεγονός που μπορεί να σημαίνει πως βρίσκεται ένα «βήμα» πιο κοντά στο συνεργό του φόνου της Καρολάιν. Με αυτό τον τρόπο, είναι έτοιμοι να τους περάσουν τις χειροπέδες και να διαπιστώσουν τη σχέση του με τον πιλότο, μιλώντας μάλιστα για πρώτη φορά για την πιθανή εμπλοκή του αδελφού του.

Αναμονή για το τηλεφωνικό απόρρητο

Όπως δήλωσε, επίσης, ο συνήγορος του καθ' ομολογίαν δράστη, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα».

Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε».

Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share