Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι - Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης

Πού στρέφονται οι αρχές

3 Σεπτεμβρίου 2021 18:39
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι - Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος ως συνεργός της 34χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πρόσωπο ενός 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρισκόταν σε επικοινωνία με τη δράστρια, πριν και μετά την απόπειρα δολοφονίας με βιτριόλι της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στρέφονται οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή Live News οι αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι και έφτασαν μέχρι τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 34χρονης δράστριας, στρέφουν τις έρευνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά και σε ένα εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου.

Μάλιστα, όταν του ζήτησαν να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από τον αριθμό ΙΜΕΙ του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τη σχέση του συγκεκριμένου ατόμου με την υπόθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν περισσότερα στοιχεία που να τον συνδέουν.

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιάζει ξανά η Ιωάννα - «Εύχομαι να...»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επιχερεί να κερδίσει ξανά της ζωή της, με την ίδια να επιχειρεί μέχρι και σήμερα να συνέλθει από την επίθεση με βιτριόλι, που της έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη σήμερα Ιωάννα ανεβαίνει τον δικό της «Γολγοθά» με συνεχείς θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Γαλλία, σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης των εγκαυμάτων. Παρά τις δυσκολίες που περνά και τον αγώνα της, παραδίδει μαθήματα δύναμης και ανθρωπιάς. Η ίδια μίλησε στον ALPHA για τη συμπαράσταση του κόσμου αλλά και για το ότι η ίδια προσφέρει τη βοήθειά της σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και μη, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην 36χρονη που της επιτέθηκε.

«Έχουν υπάρξει περιπτώσεις κυρίως με νέα κορίτσια ή συνομήλικές μου να ταυτίζονται και να νιώθουν περισσότερο οικεία να επικοινωνήσουν μαζί μου για να συζητήσουμε διάφορα θέματα από το να μιλήσουν σε κάποιον άνθρωπο της οικογένειάς τους ίσως. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί μας ενώνει ο πόνος και έτσι υπάρχει αλληλοκατανόηση». τονίζει η Ιωάννα και προσθέτει:

«Μιλάω κάθε μέρα με πάρα πολλούς ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με στηρίξουν και για να μου ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση. Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί που έχουν και οι ίδιοι προβλήματα υγείας ή και προβλήματα με την ψυχολογία τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που την περίοδο που έδινα τη μάχη για τη ζωή μου στο νοσοκομείο κάποιοι άλλοι άνθρωποι έπαιρναν δύναμη και κουράγιο από τον αγώνα μου, όπως μου είπαν, για να αντιμετωπίσουν δικά τους προβλήματα υγείας και μη».

Όπως υποστηρίζει η Ιωάννα, «θεωρώ χρέος κάποιου όταν έχει βιώσει μια τέτοια επίθεση να βοηθήσει και να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί άλλους συνανθρώπους του που θα βρεθούν δυστυχώς σε ανάλογη κατάσταση. Είτε συμβουλευτικά, είτε ψυχολογικά είτε δίνοντας ελπίδα μόνο με ένα χαμόγελο. Έχω βρεθεί στη θέση τους και καταλαβαίνω ίσως λίγο περισσότερο πώς το βιώνουν και τι χρειάζονται χωρίς καν να το ζητήσουν. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share