Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 72χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονη

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα

3 Σεπτεμβρίου 2021 16:01
Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 72χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 72χρονος άνδρας που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 6χρονου κοριτσιού.

Ο 72χρονος άνδρας οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής, ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για γενετήσια πράξη σε ανήλικο κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοκατοχή.

Η υπόθεση

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας της 6χρονης, η οποία υποστήριξε πως η κόρη της, της εξομολογήθηκε πως ο ηλικιωμένος, που είναι γνωστός της οικογένειας, την άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία.

«Πρόκειται για μια υπόθεση αρκετά ευαίσθητη, εξαιρετικά σοβαρή και αυτό που δυστυχώς μας έχει πείσει ότι το μικρό παιδί λέει την αλήθεια είναι ότι ένα παιδί 6 ετών, μιλάει με λεπτομέρεια, παραστατικά, αναλυτικότατα για το συμβάν, το οποίο προκαλεί -το λιγότερο- αποτροπιασμό», δήλωσε στο Creta24 o ένας εκ των δύο δικηγόρων των γονιών της 6χρονης, Ζαχαρίας Λιπαράκης, που δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Από την πλευρά του ο δεύτερος δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης Δημήτρης Ζάχος τόνισε:

«Οι αποδιδόμενες στον κατηγορούμενο πράξεις έχουν τεράστια νομική και ηθική απαξία. Ο πατέρας της ανήλικης δηλώνει συντετριμμένος από όλα αυτά τα συμβάντα, αν όντως έχουν συμβεί και παράλληλα είναι αποφασισμένος να συνδράμει από την πλευρά του προκειμένου να πέσει άπλετο φως και να διερευνηθεί η αλήθεια. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν προς το συμφέρον πάντα του τέκνου διότι αυτό προέχει».

 Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 72χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 6χρονη

Θρίλερ στην Κρήτη: 83χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του

Κρήτη: Απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι που βρίσκεται στην τοπική κοινότητα του Μαρμαρά του δήμου Χανίων βρέθηκε ηλικιωμένος την Τετάρτη (1/9).

Ο 83χρονος εντοπίστηκε όπως μεταδίδει το ekriti.gr στην σκάλα της οικίας του.Σοκ στα Γιαννιτσά: 59χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μία και στο σημείο άμεσα έσπευσε το ΕΚΑΒ το οποίο όμως κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν παρέλαβε το πτώμα του ηλικιωμένου.

Στο σπίτι που ζούσε ο άνδρας έφτασε και η αστυνομία προκειμένου να διεξαχθεί σχετική έρευνα.

Θρίλερ στην Άρτα: Μητέρα βρήκε απαγχονισμένη την 23χρονη κόρη τηςΘρίλερ στην Άρτα: Μητέρα βρήκε απαγχονισμένη την 23χρονη κόρη της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Άρτα, ύστερα από την τραγική είδηση που έγινε γνωστή για την 23χρονη που έδωσε τέλος στη ζωή της.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, η μητέρα της 23χρονης την εντόπισε απαγχονισμένη, το απόγευμα της Τρίτης. Η μητέρα της κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δε μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να δώσει η ίδια τέλος στη ζωή της. Η Αστυνομία της Άρτας διεξάγει έρευνα για την υπόθεση.

Σοκ για τον Γιάννη Καζάζη: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο καθηγητής!

Σοκ επικρατεί στο πανελλήνιο για το θάνατο του καθηγητή, Γιάννη Καζάζη, ο οποίος όχι απλά βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του, αλλά ήταν μάλιστα απαγχονισμένος, στοιχείο που δημιουργεί ακόμη περισσότερα σενάρια.

Συγκεκριμένα, ο 73χρονος όπως αναφέρει το voria.gr εντοπίστηκε απαγχονισμένος από συνάδερφό του, ο οποίος και κάλεσε άμεσα την αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Θλίψη και οδύνη για την απώλεια εξέφρασαν η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο πρύτανης του Αριστοτελείου, καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

Γιάννης Καζάζης απαγχονισμένος

«Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του Ι. Καζάζη, Προέδρου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, Ομότιμου Καθηγητή Κλασικής Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με εξαίρετες σπουδές και πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο, αφήνει σημαντική παρακαταθήκη στη σύγχρονη γλωσσική διδασκαλία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του», ανέφερε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Κεραμέως.

Για την «τεράστια παρακαταθήκη του Ιωάννη Καζάζη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και την ανεκτίμητη συμβολή του στην ενίσχυση των ελληνικών σπουδών στο εξωτερικό έκανε λόγο ο κ. Παπαϊωάννου», εκφράζοντας συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share