Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Ιμάμης δολοφόνησε τις κόρες του

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

1 Σεπτεμβρίου 2021 13:00
Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Ιμάμης δολοφόνησε τις κόρες του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ιμάμη στην Τραπεζούντα του Πόντου με την κατηγορία ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του. Επίσης, ένας 24χρονος στραγγάλισε την 22χρονη κοπέλα του την ώρα του σ@ξ.

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα των τριών παιδιών, ηλικίας 4,7 και 11 ετών στο σπίτι τους στο χωριό Ουλουαγάτς. Οι αρχές στην Τραπεζούντα ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό, αλλά ο ιμάμης φαίνεται να προέβη σε αυτή την ειδεχθή πράξη επειδή η εδώ και 12 χρόνια σύζυγός του είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Χθες, Τρίτη 31 Αυγούστου, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έδινε εντολή στον Τούρκο ιμάμη να απομακρυνθεί από την οικογένειά του για 1 μήνα, επειδή είχε ξυλοκοπήσει νωρίτερα τη σύζυγό του, ο Εμρέ Γ. πήρε τα παιδιά του για μία ημέρα μαζί του, με σκοπό να τα παραδώσει σήμερα στη μητέρα τους, τα οποία θανάτωσε βάναυσα για να πάρει εκδίκηση.

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία: 32χρονος έσφαξε την 25χρονη γυναίκα του επειδή του ζήτησε διαζύγιο

Άγριο έγκλημα: Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η είδηση της δολοφονίας μιας 25χρονης από το σύζυγό της, μετά την επιθυμία της να χωρίσουν. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στο Λας Βέγκας, όπου μια 37χρονη σκότωσε τον 36χρονο σύζυγό της ενώ ήταν σε live chat και προσπάθησε στη συνέχεια να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ατύχημα.

Ο 32χρονος Tanju Acar, από την επαρχία της Mugla, επινόησε ένα σατανικό σχέδιο για να καταφέρει να γλυτώσει από τις επιπτώσεις της δολοφονίας της 25χρονης, Selvan.

H Selvan λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε ζητήσει διαζύγιο από το σύζυγό της καθώς εκείνος ήταν βίαιος απέναντί της. Ο Tanju την μαχαίρωσε πισώπλατα, με τόσο μίσος, που η λεπίδα έφτασε στην καρδιά της άτυχης γυναίκας.

Και κάπου εδώ ξεκίνησε το σατανικό σχέδιο του δολοφόνου, ο οποίος πληροφορήθηκε πριν σκοτώσει την Selvan. πως με βάση έναν τοπικό νόμο, θα μπορούσε να αθωωθεί αν και εφόσον αποδείκνυε πως η σύζυγός του τον απατούσε.

Άγριο έγκλημα στην Τουρκία

Ο Tanju, άρχισε να προσποιείται έναν ξένο και να στέλνει μηνύματα στην ίδια του τη γυναίκα, με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ έβαζε και φίλους του να κάνουν το ίδιο.

Και μπορεί η δολοφονία να διαπράχτηκε το 2020, ωστόσο ο Tanju ομολόγησε το σχέδιό του σε έναν συγκρατούμενό του, ο οποίος από τη μεριά του δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να το ομολογήσει με τη σειρά τους στις Αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share