Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φονικό στην Ίο: Διασκέδαζαν μαζί ο 20χρονος Ιρλανδός και ο 22χρονος φίλο του πριν τον σκοτώσει

Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία του διαπληκτισμού

30 Αυγούστου 2021 19:46
Φονικό στην Ίο: Διασκέδαζαν μαζί ο 20χρονος Ιρλανδός και ο 22χρονος φίλο του πριν τον σκοτώσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φονικό στην Ίο: Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε και συγκεκριμένα στην Ίο, όταν ένας 20χρονος Ιρλανδός διαπληκτίστηκε άσχημα με έναν 22χρονο επίσης Ιρλανδό φίλο του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. Μετά το συμβάν, ο ίδιος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Ιητών. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε τις πρωινές ώρες στη Χώρα Ίου, όταν ο 20χρονος διαπληκτίστηκε και ενεπλάκη σε καβγά με 22χρονο ομοεθνή του τον οποίο χτύπησε με τα χέρια του με αποτέλεσμα την πτώση του στο οδόστρωμα.

Οι δύο νεαροί διασκέδαζαν μαζί και εκτιμάται πως κάτω από την επήρεια μέθης προκλήθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η σύγκρουση, με αποτέλεσμα ο 20χρονος να χτυπήσει τον 22χρονο και ο τελευταίος να πεθαίνει από πτώση. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο 22χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κατέληξε.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Αυτοκτόνησε ο αστυνομικός διοικητής της Ερέτριας

Αυτοκτόνησε ο αστυνομικός διοικητής της Ερέτριας - Είχε παντρευτεί πριν από 10 ημέρες

Μετά και την ιατροδικαστική εξέταση από την Ιατροδικαστή Σπηλιοπούλου, είναι πλέον σίγουρο ότι ο 29χρονος Διοικητής, έδωσε τέλος στη ζωής του… Το χρονικό της αυτοκτονίας του διοικητή άρχισε να ξεδιπλώνεται χθες το μεσημέρι. Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Λίγο μετά τις 9.15 ο 29χρονος Παναγιώτης Μπακούτης βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα από σφαίρες ενώ εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Ερέτρια: Θρίλερ με τον θάνατο του διοικητή της αστυνομίας

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη Διοικητή στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά ενώ συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα ενώ μόλις λίγες ημέρες είχε παντρευτεί και περίπου δύο μήνες πριν είχε γεννηθεί η κόρη του.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της αστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο. Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να λύσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή και να δώσει τέλος στο θρίλερ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share