Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Αυτό είναι το πρόσωπο-«κλειδί» που τον «καίει» για τον συνεργό

«Προδίδεται» το χειρότερο λάθος του

30 Αυγούστου 2021 14:53
Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση αμόκ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Αυτό είναι το πρόσωπο-«κλειδί» που τον «καίει» για τον συνεργό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις δεν παύουν να υφίστανται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να έχει σταματήσει να είναι... χαλαρός στις φυλακές, αφού η Αστυνομία πλησιάζει στο συνεργό του.

Ο συζυγοκτόνος φοβάται ότι το «ξεψάχνισμα» από την Αστυνομία θα αποκαλύψει τον συνεργό του στο στυγερό έγκλημα με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει και η συμπεριφορά του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται και μια κατάθεση, αυτή της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Ελένης Μυλωνοπούλου έφερε τα πάνω-κάτω στην υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του.

Η σύμβουλος, άλλωστε, επιβεβαίωσε πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 33χρονο γυναικοκτόνο.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Ποιοι κλήθηκαν και ποιος τον «προδίδει»

Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 33χρονου πιλότου. Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας διευκρινίσεις για τα αναπάντητα ερωτήματα.

Μπορεί ο 33χρονος πιλότος που τελικά ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες, να βρίσκεται στην φυλακή, ωστόσο οι αρχές είναι αποφασισμένες να αποκαλύψουν όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος. Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, οι τελευταίες εξελίξεις δεν αφήνουν αδιάφορο τον πιλότο που μέχρι και πριν από ένα μήνα έμοιαζε να κινείται με «άνεση» μέσα στις φυλακές. Συγκρατούμενοι και σωφρονιστικοί υπάλληλοι που έρχονται καθημερινά σε επαφή μαζί του, τον χαρακτηρίζουν ως «ταραγμένο» και «νευρικό», εξαιτίας της νέας τροπής που παίρνει η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share