Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Αυτόν «βλέπει» η Αστυνομία για συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Τον πιέζουν και περιμένουν να μιλήσει

26 Αυγούστου 2021 15:04
«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Αυτόν «βλέπει» η Αστυνομία για συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» πέφτει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με την Αστυνομία να εξετάζει σοβαρά αυτή την περίπτωση.

Η νέα αυτή πίστα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε από τις καταθέσεις της ψυχολόγου της Κάρολαϊν, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς η Ελένη Μυλωνοπούλου, δεχόταν σε όλη την αρχική φάση της έρευνας και πριν ομολογήσει ο δράστης, απειλητικά τηλεφωνήματα.

Η Αστυνομία ερευνά λοιπόν αν αυτός που έκανε τα τηλεφωνήματα και έλεγε στην ψυχολόγο ότι «θα την σκοτώσει αν δεν κάνει αυτό που πρέπει», ήταν ο ίδιος ο πιλότος ή κάποιος συνεργός του. Τα τηλεφωνήματα έγιναν την περίοδο που έγινε γνωστό ότι η ψυχολόγος είχε κληθεί από την Ασφάλεια να καταθέσει. Εγιναν από άγνωστο αριθμό και πίσω από την γραμμή βρισκόταν ένας άνδρας. Πρόθεσή του ήταν εμφανώς να μην αποκαλύψει η κ. Μυλωνοπούλου, τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της η Κάρολαϊν.

Η υπόθεση γίνεται πιο σκοτεινή καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα OnTime στη ΓΑΔΑ έχουν κληθεί να καταθέσουν το τελευταίο διάστημα και συγγενικά πρόσωπα του δράστη της δολοφονίας και μεταξύ αυτών και ο αδελφός του, ο οποίος μάλιστα εκλήθη 3 φορές να καταθέσει.

Το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι αν στην υπόθεση υπήρξε συνεργός όχι κατά την τέλεση του εγκλήματος αλλά μετά, όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπθούσε να καλύψει τα ίχνη του και να διώξει κάθε υποψία από το πρόσωπό του.

Η δικαίωση της Αγγελικής Νικολούλη

Υπενθυμίζεται πως η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» είχε αφήσει υπόνοιες για συνεργό του πιλότου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στον ALPHA, η Αγγελική Νικολούλη επανέλαβε την εκτίμησή της για πιθανή εμπλοκή τρίτου ανθρώπου στην υπόθεση και στάθηκε σ' ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που εθεάθη στην περιοχή τη νύχτα που η Καρολάιν Κράουτς έχασε τη ζωή της.

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο βρέθηκε στα Γλυκά Νερά και, ύστερα από δημοσιογραφική έρευνα, προέκυψε πως δεν ήταν γνωστό στη γειτονιά.

Μάλιστα, όπως είπε η δημοσιογράφος, το εν λόγω αυτοκίνητο καταγράφηκε από κάμερες της Τροχαίας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου, που οδηγεί στη μεζονέτα στην οποία έγινε η δολοφονία στις 03:35, και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου κατά τις 05:30.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και άκουσε, συγκλονισμένη στον «αέρα» του ALPHA, μια μαρτυρία που -όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος- «έλυσε πολλές απορίες της» και έβαλε ξανά στο κάδρο το προαναφερθέν σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στον τηλεοπτικό «αέρα». Είχε, λοιπόν, σχέση με αυτό το αυτοκίνητο η 40χρονη;

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share