Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Αυτό που έλεγε από την αρχή της υπόθεσης η Αγγελική Νικολούλη επιβεβαιώνεται - Ο άνθρωπος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα

Το είχε πει μήνες νωρίτερα και δικαιώνεται

25 Αυγούστου 2021 12:54
Γλυκά Νερά: Αυτό που έλεγε από την αρχή της υπόθεσης η Αγγελική Νικολούλη επιβεβαιώνεται - Ο άνθρωπος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις ποτέ δε σταματούν στα Γλυκά Νερά, αφού η Αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει την υπόθεση και βρίσκει διαρκώς στοιχεία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, με το τελευταίο να δικαιώνει την Αγγελική Νικολούλη.

Μπορεί ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά να βρίσκεται στις φυλακές, ωστόσο, η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν κάθε άλλο παρά… έχει μπει στο αρχείο.

Οι έρευνες συνεχίζονται και μια κατάθεση, αυτή της «ψυχολόγου» της Καρολάιν, ήρθε να φέρει τα πάνω-κάτω στην υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του.

Η σύμβουλος επιβεβαίωσε πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά.

Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν.

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

Η συμβολή της Αγγελικής Νικολούλη

Υπενθυμίζεται πως η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» είχε αφήσει υπόνοιες για συνεργό του πιλότου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στον ALPHA, η Αγγελική Νικολούλη επανέλαβε την εκτίμησή της για πιθανή εμπλοκή τρίτου ανθρώπου στην υπόθεση και στάθηκε σ' ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που εθεάθη στην περιοχή τη νύχτα που η Καρολάιν Κράουτς έχασε τη ζωή της.

Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο βρέθηκε στα Γλυκά Νερά και, ύστερα από δημοσιογραφική έρευνα, προέκυψε πως δεν ήταν γνωστό στη γειτονιά.

Μάλιστα, όπως είπε η δημοσιογράφος, το εν λόγω αυτοκίνητο καταγράφηκε από κάμερες της Τροχαίας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου, που οδηγεί στη μεζονέτα στην οποία έγινε η δολοφονία στις 03:35, και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου κατά τις 05:30.

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και άκουσε, συγκλονισμένη στον «αέρα» του ALPHA, μια μαρτυρία που -όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος- «έλυσε πολλές απορίες της» και έβαλε ξανά στο κάδρο το προαναφερθέν σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα στον τηλεοπτικό «αέρα». Είχε, λοιπόν, σχέση με αυτό το αυτοκίνητο η 40χρονη;

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share