Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Πέθανε ο 49χρονος που σκότωσε τη Σταυρούλα!

Σύμφωνα με τις Αρχές ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή κίνητρα της άγριας δολοφονίας

24 Αυγούστου 2021 09:47
Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Πέθανε ο 49χρονος που σκότωσε τη Σταυρούλα!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Κατέληξε ο 49χρονος που είχε σκοτώσει πισώπλατα την 47χρονη Σταυρούλα μπροστά στα μάτια της κόρης της στον Πάνορμο Ρεθύμνου.

Η γυναικοκτονία, μια από τις πολλές των τελευταίων μηνών, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο είχε λάβει χώρα στις 8 Αυγούστου. Ο 49χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί και μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είχε βγει από τη ΜΕΘ και νοσηλευόταν φρουρούμενος στην Γναθοχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου κ.Τερζάκη «ο 49χρονος κατέληξε στις 00:30 τα ξημερώματα. Δεν υπήρχε σπλαχνικό κρανίο, το σημείο αυτό ήταν κατεστραμμένο. Στη σορό θα διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή όπως προβλέπεται».

Η 47χρονη -που ήταν μητέρα δυο παιδιών- διατηρούσε επιχείρηση ακριβώς απέναντι από την τουριστική επιχείρηση του 49χρονου, ενώ σύμφωνα με τις Αρχές ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή κίνητρα της άγριας δολοφονίας.

Οι διωκτικές Αρχές, γνωρίζοντας την ταυτότητα του 49χρονου τον αναζήτησαν, καθώς έφυγε μετά το φονικό από το σημείο- μέχρι που τον βρήκαν αιμόφυρτο σε κατάλυμα της οικογένειας σε άλλο χωριό. Ο άνδρας είχε ήδη στρέψει το ίδιο όπλο με το οποίο εκτέλεσε την γυναίκα προς το πρόσωπο του πατώντας την σκανδάλη.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μέχρι τη 1 τα ξημερώματα μάχη για να τον σταθεροποιήσουν και να τον κρατήσουν στην ζωή. Μάλιστα εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην διάρκεια της νύχτας στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο σπλαχνικό κρανίο και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share