Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο Κρήτης: Τον δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του! (Video)

Φρίκη με τις νέες λεπτομέρειες της εν ψυχρώ δολοφονίας

24 Αυγούστου 2021 07:25
Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο Κρήτης: Τον δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο Κρήτης: Ένα φριχτό έγκλημα σημειώθηκε στη Μεσαρά Κρήτης. Άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα μόλις είχε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του μαζί με το παιδί του. Οι δράστες, οι οποίοι τον είχαν παρακολουθήσει, τον πυροβόλησαν πέντε φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Νωρίτερα είχαν πυροβολήσει ένα Ρουμάνο εργάτη σε ποιμνοστάσιο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του θύματος. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λόγια της 55χρονης - «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις»

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Γείτονας της 55χρονης Ελένης Χ. που βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμά της άκουσε λεπτό προς λεπτό το φονικό της οδού Γραβιάς.

«Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις»

Σύμφωνα με την μαρτυρία του γείτονα ο καυγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Λίγα λεπτά αργότερα την άκουσε να βαριανασαίνει. Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Γεωργιανού

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης αφού σκότωσε τη σύντροφό του, έφυγε από το διαμέρισμα με αιματοβαμμένα χέρια προς άγνωστη κατεύθυνση. Έως αυτή την ώρα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προσπάθεια της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες έχουν λάβει εντολή για επισταμένες αναζητήσεις και προσαγωγή οποιουδήποτε ατόμου προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά του Γεωργιανού.

Σύμφωνα με το thefestival.gr, μαρτυρίες περιοίκων αλλά και μιας φίλης του θύματος παρουσιάζουν τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της οδού Γραβιάς ως ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ, οξύθυμο και βίαιο. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share