Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τρισάγιο για την αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά

Το νησί δεν έχει ξεχάσει τη Γαρυφαλλιά

23 Αυγούστου 2021 10:12
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τρισάγιο για την αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φολέγανδρος δεν ξέχασε τη Γαρυφαλλιά. Και πώς μπορεί να ξεχάσει κανείς το θύμα μιας ακόμα γυναικοκτονίας, ειδικά με τον τρόπο που έγινε; Κάτοικοι του νησιού προσπάθησαν να δώσουν κουράγιο στην οικογένεια της κοπέλας, που τον Ιούλιο έχασε την ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της ενώ ήταν μαζί διακοπές στο νησί.

Ο Δήμος Φολεγάνδρου, σύμφωνα με το syrospress.gr, το περασμένο Σάββατο 21 Αυγούστου τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της 26χρονης κοπέλας, θέλοντας να εκφράσει τη θλίψη της τοπικής κοινωνίας και να δώσει δύναμη στην οικογένειά της.

«Λίγο πριν τις 40 ημέρες από τον άδικο χαμό της Γαρυφαλιάς ως ελάχιστο φόρο τιμής τελέσαμε τρισάγιο στην μνήμη της. Ο Θεός να δίνει υπομονή και δύναμη στους οικείους της» αναφέρει η ανάρτηση του Δήμου Φολεγάνδρου.

Το τρισάγιο στη μνήμη της Γαρυφαλλιάς

Τρισάγιο για την αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά

Τρισάγιο για την αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά Φολέγανδρος

Φρίκη από τον ιατροδικαστή: Της έριξε μπουνιές στο πρόσωπο, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα!

Έγκλημα στην Φολέγανδρο: Σοκάρει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το οποίο αποδεικνύει ότι η Γαρυφαλλιά υπέφερε στα χέρια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας διαπιστώνει μεταξύ άλλων ότι εκτός από τα χτυπήματα που φέρεται να της κατάφερε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ο 30χρονος την έσυρε στα βράχια και την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, τα σημάδια δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. Προ ημερών και προτού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή, ο ιατροδικαστής, ήταν πεπεισμένος πως η 26χρονη ξυλοκοπήθηκε και ανέμενε τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε προκειμένου να προχωρήσει σε σύγκριση με τα τραύματα και να διαπιστώσει αν ο 30χρονος την χτύπησε πρώτα με τα χέρια του ή αν την έριξε από τα βράχια και μετά τη χτύπησε. Ο κ. Μπογιόκας θεωρούσε δεδομένο πως οι μώλωπες στα μάτια της Γαρυφαλλιάς ήταν από γροθιές.

Φρίκη από τον ιατροδικαστή

Η ιατροδικαστική έκθεση λοιπόν του Ηλία Μπογιόκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, σύμφωνα με τα τραύματα στη σορό της, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Ο κοπέλα, αφού ξυλοκοπήθηκε και σύρθηκε στα βράχια, πετάχτηκε στη θάλασσα από τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της όπου και βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό, μιας και ήταν αναίσθητη με, ζωντανή δε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share