Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ρέθυμνο: Βγήκε από την εντατική ο δολοφόνος της 47χρονης Σταυρούλας

Νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο

20 Αυγούστου 2021 18:02
Ρέθυμνο: Βγήκε από την εντατική ο δολοφόνος της 47χρονης Σταυρούλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την στυγερή φολοφονία της 47χρονης Σταυρούλας μέσα στη επιχείρησή της στο Πάνορμο Ρεθύμνου, βγήκε από την εντατική ο 49χρονος γείτονας και δράστης του θύματος που αυτοτραυματίστηκε στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα της δολοφονίας, την Κυριακή 8 Αυγούστου, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα μέσα στην επιχείρηση που διέθετε. Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στην εντατική και να υποβληθεί σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση. Πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr.

Εξαρχής είχε γίνει γνωστό ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για την ζωή του, ωστόσο εκτιμάται ότι θα χρειαστούν πολλές ακόμα επεμβάσεις αποκατάστασης.

Oι διωκτικές αρχές συνεχίζουν τις προσπάθειες για να αποσαφηνιστούν τα κίνητρα του εγκλήματος.

Ρέθυμνο: Βγήκε από την εντατική ο δολοφόνος της 47χρονης Σταυρούλας

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Το μυστικό που όλοι ξέρουν και δε μιλούν - Ο πραγματικός λόγος που η 47χρονη δολοφονήθηκε

Μια τραγική είδηση αποτέλεσε η δολοφονία της 47χρονης Σταυρούλας στο Ρέθυμνο από 49χρονο, με τον ίδιο μάλιστα να τη σκοτώνει, όπως όλα δείχνουν, για λόγους πάθους, έχοντας «βαρύ» ποινικό μητρώο.

Κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν θύτη και θύμα δεν μπορούν να πιστέψουν πώς ο 49χρονος πυροβόλησε πισώπλατα την άτυχη γυναίκα μέσα στο μαγαζί της.

Οι δύο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και τα μαγαζιά τους βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο.

Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, δράστης και θύμα, είχαν διαφορές σε σχέση με τα μαγαζιά τους και ήταν η αιτία να σταματήσουν να μιλάνε από πέρσι.

«Είχανε διαφορές, και είχαν να μιλήσουν από πέρσι… Με κάτι που αφορούσε τα μαγαζιά τους, η ταβέρνα του δράστη είναι δίπλα στο κατάστημα της αδερφής μου και πήγε χθες και την πυροβόλησε πισώπλατα… Δεν είχαν δεσμό, όχι, είναι ψέματα αυτά, η αδερφή μου ήταν παντρεμένη» είπε με πόνο μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr η κ. Μαρία αδερφή του θύματος.

Η 47χρονη ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή του Ρεθύμνου, όπου ζούσε με τα δύο παιδιά της και είχε επιχείρηση με fish spa.

Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο απέκλειαν το ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Κάποιοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την έβλεπε ερωτικά, όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Ωστόσο, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο αδερφός του δράστη υπογράμμισε πως ο αδερφός του δεν είχε μαζί της καμία οικονομική η άλλη διαφορά και αυτό που συνέβη το ξέρουν μόνο οι δύο τους.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος ανέφερε αποκλειστικά στο protothema.gr:

«Ζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορώ. Δεν ήταν το μαγαζί, ήταν γνωστοί από μικρά παιδιά, τι είχαν μεταξύ τους κανείς δεν ξέρει…Δεν υπήρχαν οικονομικές διαφορές ούτε κάτι άλλο. Από μικρά παιδιά την ξέρουμε και την είχαμε εκεί… Το τι έγινε το ξέρουν οι δύο τους».

Τη σκότωσε μπροστά στην κόρη της - Το «βαρύ» ποινικό του μητρώο

Ηδολοφονία της 47χρονης στο Πάνορμο Μυλοποτάμου είναι η 8η γυναικοκτονία μέσα σε λίγους μήνες. Την άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, σκότωσε εν ψυχρώ ένας 49χρονος μέσα στην επιχείρησή της και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης της, όπως αναφέρουν τα rethnea.gr.

Τα γεγονότα δείχνουν πως ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει. Πήρε στα χέρια του μια κυνηγετική καραμπίνα, μπήκε στην επιχείρηση της και πυροβόλησε τη γυναίκα πισώπλατα. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος και απλά διαπιστώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε. Μπροστά στο σκηνικό του εγκλήματος ήταν η 20χρονη κόρη της τραγικής γυναίκας που άρχισε να ουρλιάζει.

Ο 49χρονος δράστης, με καταγωγή από τα Ζωνιανά, είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές. Τα Ρεθεμνιώτικα Νέα ανασύρουν δυο χαρακτηριστικές υποθέσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ξημερώματα έξω από μπαρ στον Πλατανιά Ρεθύμνου, ο τότε 40χρονος διαπληκτίστηκε με Ρώσο τουρίστα 30 ετών. Πληροφορίες τον ήθελαν μάλιστα να είναι φρουρά Ρώσου αξιωματούχου που βρισκόταν για διακοπές στο Ρέθυμνο. Ο δράστης πυροβόλησε τον Ρώσο τρεις φορές τραυματίζοντας τον στην κοιλιακή χώρα, στο χέρι και το σαγόνι. Μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη από τους αστυνομικούς την επόμενη μέρα στο Πάνορμο. Άγνωστο είναι εάν και πόσο καταδικάστηκε για την υπόθεση εκείνη.

Ακόμα παλαιότερα, περίπου 15 χρόνια πριν, το ίδιο άτομο οδηγώντας το όχημα του στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Ηρακλείου και έχοντας συνεπιβάτιδες δυο γυναίκες από την Ουκρανία, κάπου στο Πέραμα, ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να ανατραπεί το όχημα και να βρει τον θάνατο η μια από τις δυο νεαρές γυναίκες. Την εγκατέλειψε νεκρή στο σημείο του ατυχήματος και εξαφανίστηκε. Άγνωστο και σε αυτή την περίπτωση εάν λογοδότησε στη δικαιοσύνη, εάν δικάστηκε ή αθωώθηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share