Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Η τελευταία κατάθεση στο λογαριασμό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που έδειχνε ότι... θα σκότωνε την Καρολάιν

Η αποκάλυψη που φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση

19 Αυγούστου 2021 10:31
Γλυκά Νερά: Η τελευταία κατάθεση στο λογαριασμό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που έδειχνε ότι... θα σκότωνε την Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποτελεί ίσως το θέμα της χρονιάς, συνεχίζοντας να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να είναι συνειδητοποημένος, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του συζυγοκτόνου, από τα Γλυκά Νερά, που με το δικό του τρόπο «προδόθηκε» μετά το φονικό, ρίχνει φως στα σενάρια που είχαν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του πιλότου αλλά και για τις σχέσεις του με την Καρολάιν.

Η διαδικασία της άρσης απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί και επομένως σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews, δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο, από την άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της άτυχης Καρολάιν σε έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες. Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 33χρονος πιλότος.

Η αφαίρεση της κάμερας, η εξαφάνιση της κάρτας μνήμης του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αλλά και η σκηνοθεσία της δήθεν ληστείας από «αδίστακτους αλλοδαπούς ληστές», οι οποίοι σκότωσαν τη σύζυγό του, συνηγορούν υπέρ του προσχεδιασμού του εγκλήματος.

Κατά συνέπεια, όσο υπάρχουν σκοτεινά σημεία στη συγκλονιστική υπόθεση των Γλυκών Νερών, ο φάκελός της θα παραμείνει ανοιχτός και θα διερευνάται διεξοδικά κάθε σημείο, μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Οι καταθέσεις των γονιών της Καρολάιν

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το τι συνέβαινε μόλις έκλεινε η πόρτα της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά.

Το ζευγάρι φαίνεται να είχε οικονομικές διενέξεις, ενώ είχαν αγοράσει ένα οικόπεδο στην περιοχή του Πικερμίου.

Η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης, σύμφωνα με τον Alpha, αγόρασαν ένα οικόπεδο που κόστισε 55.000 ευρώ. Εκεί ήθελαν να μετακομίσουν από τη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό, όπου θα ζούσαν με την κόρη τους, Λυδία.

Το ζευγάρι χρειαζόταν ακόμη 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού, μέσω εταιρίας. Είχαν πάρει λοιπόν δάνειο ύψους 160.000 ευρώ και έμενε το υπόλοιπο των 30.000 ευρώ.

Η μητέρα της Κάρολαϊν, Σούζαν, έδωσε 50.000 ευρώ, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της και τον γαμπρό της στην αγορά του οικοπέδου, το οποίο γράφτηκε στο όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, το ζευγάρι είχε διενέξεις για τα οικονομικά.

Παράλληλα, τη δική της απάντηση δίνει στον συζυγοκτόνο της κόρης της, ο οποίος διαψεύδει μέσα από τη φυλακή ότι ζήτησε από τη μητέρα της να πληρώσει για το φερετρό της, η οικογένεια της Καρολάιν μέσω του δικηγόρου της, Θανάση Χαρμάνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, όχι μόνο ζήτησε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, αλλά και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της Καρολάιν στην Αλόννησο, ενώ -όπως ισχυρίζεται- 10 μέρες πριν τη δολοφονία έλαβε από τη μητέρα της 20.000 ευρώ μετρητά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share