Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Χαϊδάρι: Νέα Αμάντα η 22χρονη Ευαγγελία;

Τα ίχνη της χάθηκαν και πάλι

16 Αυγούστου 2021 10:04
Συναγερμός στο Χαϊδάρι: Νέα Αμάντα η 22χρονη Ευαγγελία;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 22χρονη Ευαγγελία που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι στις 13 Αυγούστου, εντοπίστηκε χθες, όμως τα ίχνη της χάθηκαν ξανά αφού διέφυγε και πάλι από το Γενικό Νοσοκομείο Τζάνειο.

Το Χαμόγελο του Παιδιού επαναδημοσιοποιεί τα στοιχεία της, καθώς λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Την Ευαγγελία Τσιάμη αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού καθώς υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για την ίδια και την κατάσταση της υγείας της. Η Ευαγγελία Τσιάμη έχει ύψος 1,70 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κοντά ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια. Τελευταία φορά εθεάθη να φορά μπλε κοντομάνικη μπλούζα, μπλε παντελόνι σαλβάρι και μαύρα σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σοκ με την εξαφάνιση της 16χρονης στο Χαϊδάρι: Την εξέδιδε Αλβανός σωματέμπορος!

Σοκ είχε προκαλέσει η εξαφάνιση της 16χρονης Αμάντας στην ίδια περιοχή, στο Χαϊδάρι, τον Ιούνιο. Μια υπόθεση που οι εξελίξεις έκοβαν την ανάσα, καθώς φαίνεται να μοιάζει αρκετά με την ιστορία της Ευαγγελίας.

Για την εξαφάνιση είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει «ροζ» αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της 16χρονης.

Σοκ με την εξαφάνιση της 16χρονης στο Χαϊδάρι

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου. Αποτροπιασμό προκαλεί η ύπαρξη ιστοσελίδας με αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσά τους η άτυχη Αμάντα.

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη, ενώ το παιδί βρίσκεται πλέον μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν η Αμάντα.

Αίσιο τέλος: Βρέθηκαν οι 13χρονες από το Βόλο που είχαν εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η υπόθεση της εξαφάνισης των 13χρονων κοριτσιών από το Βόλο, που αναζητούνταν, με αμφότερα να εντοπίζονται στους Αμεπλόκηπους Θεσσαλονίκης σώα και αβλαβή.

Βρέθηκαν οι 13χρονες

Άμεση και αποτελεσματική η κινητοποίηση των Αρχών

Τα ανήλικα κορίτσια εξαφανίστηκαν από το πρωί της Τετάρτης και οι γονείς τους δήλωσαν ότι δεν πήγαν στο σχολείο και δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους. Τελικά, εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως προορισμό το σπίτι της γιαγιάς της μιας εκ των δύο. Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση και εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης.

Σημειώνεται πως και το «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των ανηλίκων.

Η τραγωδία του θανάτου του Στάθη Άνθη

Μια τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του Στάθη Άνθη, αδελφού του Δημήτρη Άνθη, με τη σορό του να ταυτοποιείται.

Όπως δήλωσε στο κανάλι ο Σταύρος Γεωργίου, δικηγόρος της οικογένειας Άνθη, η σορός που είχε εντοπιστεί στο Μπίγκμπερι της Βρετανίας, ανήκει στον Στάθη Άνθη του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 8 Μαρτίου, με τους χειρότερους φόβους να επιβεβαιώνονται.

Το τατουάζ που έδειχνε την τραγωδία

Πριν από περίπου ένα μήνα, οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Το τατουάζ σε σχήμα καρδιάς που είχε ο Στάθης Άνθης στο στήθος του και αυτό, στην δεξιά του γάμπα, ήταν, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυπτε αποκλειστικά εκείνη την ημέρα στο Live News o αδελφός του και ο δικηγόρος του, τα ίδια τατουάζ που έφερε η σορός του άνδρα που είχε βρεθεί από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι στην Βρετανία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share