Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύο ένοπλες ληστείες στο Γαλάτσι σε διάσημα 3 ωρών - Στόχος τους ντελιβεράς και περίπτερο

Αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό

15 Αυγούστου 2021 16:06
Δύο ένοπλες ληστείες στο Γαλάτσι σε διάσημα 3 ωρών - Στόχος τους ντελιβεράς και περίπτερο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο ένοπλες ληστείες σε διάστημα τριών ωρών διέπραξαν με απειλή μαχαιριού και πιστολιού άγνωστοι τα ξημερώματα στο Γαλάτσι. Στο στόχαστρο τους μπήκαν ένας διανομέας και ένα περίπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, στις 04:00 τα ξημερώματα άγνωστο άτομο με καλυμμένα χαρακτηριστικά και απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε υπάλληλο περιπτέρου στην οδό Καραϊσκάκη και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στόχος ληστή έπεσε ένας διανομέας φαγητού στην οδό Μεσσηνίας. Ο δράστης με την απειλή μαχαιριού, απέσπασε τις εισπράξεις και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι. Την προανάκριση των δυο περιπτώσεων ληστείας έχει αναλάβει η ασφάλεια.

Δύο ένοπλες ληστείες στο Γαλάτσι σε διάσημα 3 ωρών

Αδιανόητο: Έκλεψε το φαρμακείο... και ζήτησε συγγνώμη

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στην Κρήτη το βράδυ της Πέμπτης (12/8), όπου ένας άνδρας έκλεψε φαρμακείο στην περιοχή Πατέλες του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η φαρμακοποιός μιλώντας στο Creta24, ο δράστης φέρεται να είπε στην ίδια «συγγνώμη κινδυνεύει η οικογένειά μου», όταν εκείνη τον ρώτησε «δεν ντρέπεσαι να με κλέβεις;».

Όπως ανέφερε ο άνδρας κρατούσε μαχαίρι, φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό, κουκούλα από φούτερ, μιλούσε ελληνικά, ήταν νεαρής ηλικίας, γύρω στα 20-30 ετών και όταν κατάφερε να αποσπάσει το ποσό των 100 ευρώ, έφυγε πεζός, με ένα παρόμοιο περιστατικό να λαμβάνει τόπο στην Αθήνα.

Ληστεία φαρμακείο

«Ήταν αδύνατος και νευρικός. Πλησίασε την ταμιακή μηχανή, άφησε το μαχαίρι και πήρε τα χρήματα μόνος του» πρόσθεσε η φαρμακοποιός.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και εξετάζει αν πρόκειται για τον ίδιο στη ληστεία που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε φαρμακείο στη Λεωφόρο Κνωσού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share