Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «ομολόγησε» την ενοχή του μία μόλις μέρα μετά τον φόνο - Η κίνηση που κανείς δεν είχε προσέξει

Λίγοι το είχαν δει, ακόμη λιγότεροι κατανόησαν τι σήμαινε

14 Αυγούστου 2021 12:12
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος «ομολόγησε» την ενοχή του μία μόλις μέρα μετά τον φόνο - Η κίνηση που κανείς δεν είχε προσέξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να συγκλονίζει την Ελλάδα με όσες αποκαλύψεις γίνονται, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να υποκρίνεται για πάνω από ένα μήνα, ώσπου να «σπάσει».

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο περίλυπος τότε σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνό της, μέχρι που αερομεταφέρθηκε στην Αθήνα. Αρκετά στοιχεία είχαν προκύψει, τη στιγμή που παρατηρούνται κινήσεις ακόμη και στο Instagram.

Σε αυτές τις κινήσεις, ο πιλότος πραγματοποίησε διαφοροποιήσεις, έχοντας αναλάβει το λογαριασμό της Καρολάιν μετά το έγκλημα. Εκεί, βλέπουμε πως αφερνός είχε κλειδώσει το λογαριασμό, κίνηση απολύτως λογική, ώστε να μην έρχονται «βροχή» τα σχόλια, θετικά ή αρνητικά για την υπόθεση, αλλά είχε προβεί σε ακόμη μια κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο πιλότος είχε αλλάξει την φωτογραφία προφίλ, η οποία δείχνει πλέον την Καρολάιν αγκαλιά με το μωρό τους. Για ποιο λόγο να προχωρήσει, λοιπόν, σε αυτή την κίνηση και, γενικά, να «πειράζει» το λογαριασμό στο Instagram κατά το δοκούν; Προφανώς θα νόμιζε, ότι έτσι θα έδειχνε το πένθος του, αλλά ουσιαστικά ήταν... σαν ομολογία, αν και κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ξεχάσει το κορίτσι.

Καρολάιν Instagram

Η σχέση τους και το τρίτο πρόσωπο

Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος για το πρώην ζευγάρι και την… ιδιόρρυθμη σχέση που είχαν. Μέρα με τη μέρα φαίνεται πως τόσο το κοντινό περιβάλλον του Μπάμπη και της Καρολάιν, όσο και άτομα από τον εργασιακό χώρο του πιλότου, μιλούν για περίεργα γεγονότα και καταστάσεις που συνέβαιναν μεταξύ του ζευγαριού.

Μπορεί ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος να παρουσίαζε ένα «ψεύτικο» και άκρως ειδυλλιακό προφίλ του έρωτα που ζούσε με την άτυχη 20χρονη, με δημόσιες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο τα γεγονότα λένε άλλα.

Η Καρολάιν φαίνεται πως ζούσε έναν «εφιάλτη» μέσα στη σχέση της με τον Μπάμπη. Δεν έκανε βήμα και τίποτα που να μην το ξέρει εκείνος και να μην το εγκρίνει. Ακόμα και στη σύμβουλο ψυχικής υγείας πήγαιναν μαζί… Δεν της άφηνε χρήματα στο πορτοφόλι. Για ό,τι έπρεπε να αγοράζει η 20χρονη έπρεπε να πάρει την έγκριση του πιλότου.

Η Καρολάιν χειραγωγούνταν και συναισθηματικά αλλά και οικονομικά από τον σύζυγό της.

Τον τελευταίο καιρό, οι έρευνες έχουν στραφεί στην ύπαρξη ενός «τρίτου προσώπου», μιας γυναίκας, η οποία φέρεται να σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον του δράστη. Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία πάντως απομακρύνεται το σενάριο να διατηρούσε με την εν λόγω γυναίκα «ιδιαίτερη» σχέση, με τις πληροφορίες να συντελούν ότι την έβλεπε πάντως συχνά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share