Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στις Σέρρες: Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος - «Το παιδί μου ρε»

Τραγική φιγούρα ο πατέρας

13 Αυγούστου 2021 15:35
Έγκλημα στις Σέρρες: Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος - «Το παιδί μου ρε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί, ο 21χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, που διεπράχθη στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών.

Σύμφωνα με το infonews24.gr, ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε οργισμένα.
έγκλημα σέρρες πατέρας θύματος

Έγκλημα στις Σέρρες: Το σπαρακτικό ξέσπασμα του πατέρα του θύματος

«Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 21χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, ο 21χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 20χρονο στην θωρακική χώρα, μετά από διαπληκτισμό τους λόγω προσωπικών διαφορών.

Σέρρες: Αυτός είναι ο 22χρονος που σκότωσε τον 20χρονο φίλο του (photo)

Έγκλημα στις Σέρρες: Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σερρών από το αποτρόπαιο έγκλημα ενός 22χρονου, ο οποίος για αστείο λόγο μαχαίρωσε τον 20χρονο φίλο του στην πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα. Ο 22χρονος δολοφόνος, τα ξημερώματα της Τρίτης, επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο νεαρό, επειδή του πήρε την κοπέλα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης επισκεπτόταν το χωριό της Άνω Καμήλας τακτικά μέσα στο μήνα, καθώς εκεί μένει ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του και έτσι γνωρίστηκε με τα παιδιά του χωριού. Πριν από λίγη ώρα η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε τον δράστη στο σημείο που κρυβόταν και τον συνέλαβε, μεταφέροντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Σύμφωνα με το protothema.gr ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό.

Σέρρες: Αυτός είναι ο 22χρονος που σκότωσε τον 20χρονο φίλο του

Μάλιστα, στην φωτογραφία του ο δράστης, γυμνός από την μέση και πάνω, κρατάει ένα μαχαίρι στο ίδιο ύψος του στόματός του και γράφει χαρακτηριστικά ως σχόλιο πως «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι», κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός ίσως να κοινοποίησε την φωτογραφία του αφού σκότωσε τον άτυχο φίλο του.

Εκτός από την ανατριχιαστική φωτογραφία υπάρχει και ένα βίντεο στο οποίο ο δράστης κουνάει το μαχαίρι του και σε μια στιγμή το εστιάζει στην κάμερα του τηλεφώνου του, δείχνοντας το αίμα που έχει πάνω στην λεπίδα και όλα αυτά την στιγμή που ακούει ένα τραγούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος είναι παιδί προβληματικής οικογένειας, χωρισμένων γονιών και στο σχολείο τον απέβαλλαν συχνά λόγω παραβατικής συμπεριφοράς. Πριν από μερικούς μήνες είχε τελειώσει και την στρατιωτική του θητεία, η οποία ήταν, πάλι, προβληματική.

Έγκλημα στις Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας μαχαίρωσαν τον 20χρονο

Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 20χρονου με δράστη έναν 22χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην περιοχή Άνω Καμήλα των Σερρών, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου από το Λιβαδοχώρι, ο οποίος είχε επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο στην Καμήλα. Μάλιστα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα που βρέθηκε στο πάρκο του χωριού και τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε.

Όμως, ξαφνικά, οι δυο νέοι άρχισαν να καυγαδίζουν με αποτέλεσμα ο 22χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο χτυπώντας τον στην καρδιακή χώρα. Ο άτυχος νεαρός σωριάστηκε νεκρός, καθώς το πλήγμα επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη, με έρευνες σε σπίτια συγγενών του στην Άνω Καμήλα και στο Λιβαδοχώρι, αλλά και σε υπαίθρια σημεία όπου μπορεί να κρύβεται.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο φονικό και σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος του δράστη.Έγκλημα στις Σέρρες: Νεκρός 20χρονος μετά από μαχαίρωμα

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share