Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στις Σέρρες: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 21χρονος - «Ήταν οξύθυμος» λέει η γιαγιά του

Οδηγήθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

11 Αυγούστου 2021 14:40
Έγκλημα στις Σέρρες: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 21χρονος -  «Ήταν οξύθυμος» λέει η γιαγιά του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα ο 21χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 20χρονου, στην Άνω Καμήλα των Σερρών. Ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, σύμφωνα με το epiloges.tv. Ο δράστης οδηγήθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια Σερρών, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε μία προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τη δολοφονία τα ξημερώματα της Τρίτης, ο δράστης διέφυγε πεζός με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβει. Τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του, στο Λιβαδοχώρι. Αφού του πέρασαν χειροπέδες, οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών. Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον δράστη δεν στάθμευσε μπροστά από το κτίριο, αλλά οδηγήθηκε στην πίσω είσοδο.

Τι λέει ο δικηγόρος του δράστη

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου μίλησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας αρχικά εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει διαβάσει τη δικογραφία και δεν έχει δει ακόμη τον εντολέα του, ωστόσο, είχε μόνο επικοινωνία με τη μητέρα του κατηγορουμένου για την ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Σύμφωνα, με τον κύριο Νουλέζα, "είχε κανονιστεί μία συνάντηση προκειμένου να κουβεντιάσουν, ωστόσο, υπήρξε ένταση, διαπληκτισμός και παρενέβησαν δύο ακόμη νεαροί εναντίον του. Όταν υπήρξε πλέον μία διαπάλη, εκείνος έπληξε με το μαχαίρι το θύμα, προκειμένου -κατά τον ισχυρισμό τον δικό του- να απεγκλωβιστεί, να γλιτώσει από το μένος τριών ανθρώπων. Ισχυρίζεται ότι τον είχαν ακινητοποιήσει προκειμένου να τον χτυπήσουν". "Θα περιοριστώ σε αυτά διότι δεν έχω δει ακόμη τη δικογραφία και δεν έχω μιλήσει με τον κατηγορούμενο και ίσως να συνιστά και προσβολή στη μνήμη του 20χρονου παιδιού και αντιλαμβάνομαι ως άνθρωπος τον πόνο, τη θλίψη και την οδύνη των δικών του της οικογένειάς του", πρόσθεσε. Εξήγησε ότι θα ληφθεί προθεσμία 48 ωρών, ώστε να προετοιμάσουν την απολογία του δράστη.

Το χρονικό

Αρχικά ο 20χρονος και ο 21χρονος διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο δράστης μαχαίρωσε στην καρδιά τον άτυχο νεαρό, ο οποίος έπεσε νεκρός στο έδαφος.

Ο λόγος πίσω από το φρικτό έγκλημα φαίνεται ότι ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο 20χρονος είχε συνάψει δεσμό με πρώην σύντροφο του δολοφόνου.

Η γιαγιά του δράστη είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ότι ο εγγονός της ήταν οξύθυμος και δεν δεχόταν κουβέντα, αλλά υποστήριξε ότι «δεν είχε κάνει ποτέ ξανά τέτοια επίθεση».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share