Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στις Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας μαχαίρωσαν τον 20χρονο

Τον μαχαίρωσε στην καρδιά

10 Αυγούστου 2021 14:19
Έγκλημα στις Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας μαχαίρωσαν τον 20χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 20χρονου με δράστη έναν 22χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην περιοχή Άνω Καμήλα των Σερρών, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου από το Λιβαδοχώρι, ο οποίος είχε επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο στην Καμήλα. Μάλιστα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα που βρέθηκε στο πάρκο του χωριού και τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε.

Όμως, ξαφνικά, οι δυο νέοι άρχισαν να καυγαδίζουν με αποτέλεσμα ο 22χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο χτυπώντας τον στην καρδιακή χώρα. Ο άτυχος νεαρός σωριάστηκε νεκρός, καθώς το πλήγμα επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη, με έρευνες σε σπίτια συγγενών του στην Άνω Καμήλα και στο Λιβαδοχώρι, αλλά και σε υπαίθρια σημεία όπου μπορεί να κρύβεται.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο φονικό και σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος του δράστη.Έγκλημα στις Σέρρες: Νεκρός 20χρονος μετά από μαχαίρωμα

Θρίλερ στην Κηφισιά! Νέα αιματηρή συμπλοκή - Οχτώ 17χρονοι χτύπησαν, μαχαίρωσαν και εγκατέλειψαν αιμόφυρτο συνομήλικό τους!

Θρίλερ στην Κηφισιά! Ακόμα ένα περιστατικό ωμής βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα μόλις 24ωρο μετά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε επίσης μεταξύ ανηλίκων στον Άλιμο.

Συγκεκριμένα, 17χρονος δέχτηκε επίθεση από 8 συνομήλικούς στην Κηφισιά, οι οποίοι τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και το δημοσιογράφο Γιώργο Γεραφέντη, ο ένας από τους επιτθέμενους μαχαίρωσε στο μηρό 17χρονο. Όταν το παιδί έπεσε στο έδαφος από το χτύπημα με το μαχαίρι, οι υπόλοιποι 7 δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παίδων" όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο.

Η Ασφάλεια Κηφισιάς, συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις για τη νέα αιματηρή συμπλοκή και όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, οι δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.

Άλιμος: Ποινική δίωξη σε βάρος των ανηλίκων που μαχαίρωσαν 14χρονο - Οι κατηγορίες και η σοκαριστική περιγραφή του πατέρα

Άλιμος: Ποινική δίωξη για ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος των ανηλίκων που κατηγορούνται για το μαχαίρωμα 14χρονου.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων, από την οποία αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές εννέα ατόμων συνολικά, όπως έγινε γνωστό χθες – πρόκειται για έξι αγόρια και τρία κορίτσια.

«Για μια ματιά μαχαίρωσαν το γιο μου» - Σοκάρει η μαρτυρία του πατέρα του 14χρονου

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον Άλιμο το μεσημέρι της Τρίτης (13/07), όταν ένας 14χρονος δέχτηκε άγρια επίθεση από επτά ανήλικους, με έναν εξ αυτών να τον μαχαιρώνει!

Ο πατέρας του 14χρονου, ο οποίος ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφριά, μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν και όσα του είπε ο γιος του: «Βρισκόμουν στη δουλειά, όταν με πήρε τηλέφωνο φίλος του γιού μου, ότι χτύπησαν το παιδί με τρεις μαχαιριές.

Όταν πήγα, είδα το γιο μου τυλιγμένο με μια πετσέτα μέσα στα αίματα. Είχαν έρθει οι πρώτες βοήθειες, δώσαμε κατάθεση, πήγαμε στο νοσοκομείο, το παιδί είναι καλά, δέχτηκε τρεις μαχαιριές στα πλευρά, γλύτωσε τα χειρότερα. Το παιδί αναγνώρισε τους δράστες και περιμένουμε να πάρουν όλα το δρόμο τους».

Μάλιστα, ο πατέρας του 14χρονου, αποκάλυψε πως οι δυο παρέες ούτε καν γνωρίζονταν και όλα έγιναν για μια ματιά στο λεωφορείο: «Δεν προηγήθηκε τίποτα. Από ότι μου είπε ο γιος μου και η παρέα του, πήραν το λεωφορείο και κοιτάξαμε που να πάμε να κάτσουμε και έπεσε η ματιά μας πάνω στα παιδιά.

Ούτε μιλήσαμε, ούτε μας μίλησαν, μου είπε. Όταν κατεβήκανε ένας από την παρέα την άλλη τους σφύριξε. Ο γιος μου έμεινε μόνος του και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, εμφανίστηκαν 7 αγόρια, του έριξαν μπουνιές και του πήραν το κινητό. Άκουσε πίσω του μια φωνή να του λέει 'θα σε μαχαιρώσω. Δεν κατάλαβε τίποτα στην αρχή, νόμιζε πως ήταν γροθιά. Όλα έγιναν για μια ματιά».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share