Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που είχε βρεθεί σε βαρέλι - Όσα έδειξε η εξέταση DNA

Το πτώμα ανήκει σε 58χρονο άνδρα

7 Αυγούστου 2021 17:35
Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα που είχε βρεθεί σε βαρέλι - Όσα έδειξε η εξέταση DNA
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στις όχθες του Πλατανιανού ποταμού μέσα σε πλαστικό βαρέλι τον Ιούλιο.

Το πτώμα, σύμφωνα με πληροφορίες των Ρεθυμνιώτικων Νέων, ανήκει σε 58χρονο άνδρα από το Ρέθυμνο, ο οποίος είχε δηλωθεί αγνοούμενος από τον Μάρτιο του 2018 από μέλος της οικογένειάς του.

Η αναγνώριση έγινε μέσω ταυτοποίησης DNA από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς έγινε σύγκριση με μέλος της οικογένειας του από το οποίο είχε ληφθεί δείγμα τότε που έκανε τη δήλωση εξαφάνισης και υπήρχε στη βάση δεδομένων των Αρχών.πτώμα βαρέλι Κρήτη

Οι άνδρες της Ασφάλειας, ούτως ή άλλως είχαν καταλήξει στο συγκεκριμένο πρόσωπο καθώς από τις πρώτες ημέρες που είχε βρεθεί η σορός του υπήρξε αναγνώριση αντικειμένων του, που βρέθηκαν μέσα στο βαρέλι, από συγγενικό του πρόσωπο, όπως γράφει πάντα το ίδιο μέσο.

Όσον αφορά στα αίτια θανάτου, σημειώνεται πως δεν έχουν εξακριβωθεί έως τώρα και αναμένονται καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του θύματος.

Ωστόσο, υπάρχουν δεδομένα που οδηγούν σε ασφυκτικό θάνατο, ενώ οι ιατροδικαστές δεν έχουν βρει καμία κάκωση από πυροβολισμό ή μαχαίρι, κάτι που θα έδειχνε εγκληματική ενέργεια.

Το σοκαριστικό σενάριο της αυτοκτονίας

Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζεται για το πτώμα που εντοπίστηκε σε βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό Ρεθύμνου, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες.

Ειδικότερα, οι Αρχές φαίνεται πως ερευνούν το ενδεχόμενο το θύμα να μπήκε σκόπιμα στο βαρέλι επειδή ήθελε να «εξαφανιστεί».Φρίκη στην Κρήτη: Πτώμα βρέθηκε μέσα σε βαρέλι!

Σημειώνεται πως το βαρέλι ήταν στεγανοποιημένο περιμετρικά με αρμόστοκο, εσωτερικά είχαν τοποθετηθεί ιμάντες που περισσότερο παραπέμπουν σε χερούλια, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και δύο γκαζάκια, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Μάλιστα, για τα γκαζάκια συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι ίσως λειτούργησαν για τη δημιουργία παραισθήσεων, καθώς ο θάνατος σε κάθε περίπτωση ήταν ασφυκτικός και βασανιστικός λόγω της έλλειψης οξυγόνου.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε διαμέρισμα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη καθώς εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η σορός ανήκει σε 55χρονο, ένοικο του διαμερίσματος, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν έντονη δυσοσμία και κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης. Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη νωρίτερα το απόγευμα στο σημείο παρουσία πταισματοδίκη και βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Η υπόθεση ερευνάται από το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό εξελίχθηκε και στην Λάρισα καθώς βρέθηκε πτώμα στις όχθες του Πηνειού.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε διαμέρισμα

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share