Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λάρισα: Προφυλακίζεται ο 54χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στη Σωτηρίτσα

Μεταφέρεται στις φυλακές Λάρισας

6 Αυγούστου 2021 14:58
Λάρισα: Προφυλακίζεται ο 54χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στη Σωτηρίτσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προφυλακιστέος κρίθηκε, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο 54χρονος που σκότωσε την περασμένη Τρίτη την σύζυγό του στην οικογενειακή ταβέρνα στην Σωτηρίτσα Αγιάς.

Αρχικά μεταφέρεται στις φυλακές Λάρισας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται στην Αττική.

Σε δηλώσεις του δικηγόρου του, Κωνσταντίνου Γαλανού, για το ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης, επισημαίνεται ότι «ο κατηγορούμενος ηχογράφησε το σκηνικό για να διαπιστωθούν τα άσχημα λόγια και η απαξίωση της θανούσης προς τα ενήλικα παιδιά της».

Δείτε το βίντεο:

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Τι έδειξε η νεκροψία – Για ανθρωποκτόνο πρόθεση μιλά η ιατροδικαστής

Επτά σφαίρες κοντά στη θωρακική χώρα και μία στη μετωπιαία δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα από τη Σωτηρίτσα Λάρισας, που δολοφονήθηκε από τον 54χρονο σύζυγό της, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Λάρισα γυναικοκτονία νεκροψία

Χαρακτηριστική είναι, μάλιστα, η αναφορά της ιατροδικαστή, Ρουμπίνης Λεονταρή, που δήλωσε ότι τα περισσότερα τραύματα αφορούσαν στη θωρακική χώρα και ένα στη μετωπιαία, προσθέτοντας ότι «αφορούν καίριες για τη ζωή περιοχές και δηλώνουν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη».

Η κυρία Λεονταρή, όπως μετέδωσε το larissanet.gr, ερωτηθείσα για τις προθέσεις του συζύγου της άτυχης γυναίκας, ανέφερε ότι τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα και σχετικά στοχευμένα, «κάτι που υποδεικνύει ότι υπήρχε μία σταθερότητα στο χέρι».

Έγκλημα στη Λάρισα: Ο δράστης ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της γυναίκας του!

Έγκλημα στη Λάρισα: Η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου - στο πλαίσιο της προανακρίσης - που το μεσημέρι της Τρίτης δολοφόνησε τη 43χρονη σύντροφό του στη Σωτηρίτσα «έκρυβε» σημαντικά ευρήματα για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τnς εφημερίδας «Ελευθερία», ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Θυμίζεται πως το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο. Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από τη Λιβαδειά) πυροβολώντας τη με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share