Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: "Σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του γιατί ήθελε διαζύγιο"!

«Ήρθε από την Αθήνα και τη σκότωσε»

3 Αυγούστου 2021 13:52
Γυναικοκτονία στη Λάρισα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Διαζύγιο φέρεται ότι επιθυμούσε η 43χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη Σωτηρίτσα της Λάρισας, όταν ο 54χρονος σύζυγός της εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδερφού της, όπου και εργαζόταν και την πυροβόλησε εν ψυχρώ, με τον θάνατό της να είναι ακαριαίος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος και δράστης έμαθε ότι η γυναίκα του επισκέφθηκε δικηγόρο, όταν πήγε στη Λάρισα για δουλειά, πιθανότατα για να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Οι προθέσεις της φαίνεται τον εξόργισαν και ταξίδεψε από την Αθήνα στη Λάρισα όπου και τη σκότωσε. «Αυτό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Η γυναίκα ήθελε να απομακρυνθεί. Ήθελε να φύγει και να χωρίσουν. Εκείνος το έμαθε και ανέβηκε για να την σκοτώσει», λένε πηγές από την περιοχή στο protothema.gr.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: 'Σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του γιατί ήθελε διαζύγιο'!

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: 'Σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του γιατί ήθελε διαζύγιο'!


Εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα

Ο 54χρονος εισέβαλε οπλισμένος στην ταβέρνα του αδερφού της συζύγου του, μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες και τη σκότωσε. Αμέσως, προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Στην ταβέρνα κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας. Το κίνητρο του νέου εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη.

Η Αστυνομία παίρνει καταθέσεις από μάρτυρες, ενώ έχουν αποκλείσει την ταβέρνα και προσπαθούν να λάβουν όλες τις πληροφορίες για τη δολοφονία της 43χρονης.

Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για να του απαγγελθούν ποινικές διώξεις.

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: 'Σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του γιατί ήθελε διαζύγιο'!

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: 'Σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του γιατί ήθελε διαζύγιο'!


«Ήρθε από την Αθήνα και τη σκότωσε»

Ο πρόεδρος Σωτηρίτσας, Βασίλης Λέτσιος, ανέφερε στο protothema.gr ότι η 43χρονη εδώ και 4 με 5 μήνες είχε επιστρέψει στο χωριό της προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση του αδελφού της ο οποίος μετά από περιπέτεια με την υγεία βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης:

«Αυτός δεν ήταν εδώ, ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε. Τι να πω, τα έχουμε χαμένα. Η κοπέλα ήταν από το χωριό και είχε παντρευτεί αυτόν από την Αθήνα και ζούσαν εκεί. Εδώ και λίγους μήνες όμως επειδή ο αδελφός της ήταν βαριά άρρωστος, είχε έρθει στη Σωτηρίτσα και βοηθούσε στην ταβέρνα του. Τώρα τι προβλήματα είχαν μεταξύ τους κανένας μας δεν ξέρει.

»Αυτό που έμαθα είναι πως ήρθε από την Αθήνα και την σκότωσε μέσα στο μαγαζί του αδελφού της. Η κοπέλα ήταν 43 ετών, εκείνος μεγαλύτερός της. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι γιατί τα παιδιά τους είναι κοντά στα 20. Η κοπέλα πρέπει να ήταν εδώ τουλάχιστον 4 με 5 μήνες».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share