Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος για την στυγερή δολοφονία

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δολοφόνου για το έγκλημα

3 Αυγούστου 2021 07:54
Έγκλημα στη Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος για την στυγερή δολοφονία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Δάφνη: Στον 12ο τακτικό ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο συζυγοκτόνος της Δάφνης προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της γυναίκας του. Σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία. Μετά το πέρας της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποσυρθούν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί.

Tην ίδια ώρα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα της Δάφνης έρχονται στο φως από την κατάθεση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία. Φαίνεται λοιπόν ότι η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε για να αποτρέψει το μοιραίο, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Παράλληλα δείτε και τις τραγικές ομοιότητες με τη δολοφονία της Καρολάιν αλλά και τη μεγάλη διαφορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΟΡΕΝ, με βάση τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο δράστης, σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, και μάλιστα την ώρα που κοιμόταν. Φαίνεται ότι η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί και πάλεψε για τη ζωή της, όμως ο συζυγοκτόνος ήταν πολύ πιο δυνατός από αυτήν και τελικά δεν τα κατάφερε.

Έγκλημα στη Δάφνη

Η περιγραφή της δολοφονίας

«κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει. Και τότε εγώ τής έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια τής έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε.

Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα από πάνω της». Το πλέον σοκαριστικό που προκύπτει από τα όσα είπε στους αστυνομικούς είναι ότι η γυναίκα αρκετά συχνά κλειδωνόταν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν.

Εκείνος, μάλιστα μετά από παρότρυνση, όπως ισχυρίζεται, τρίτου προσώπου, πήρε όλα τα κλειδιά από τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού, ακριβώς για να μην μπορεί η γυναίκα να κλειδωθεί και να ξεφύγει από αυτόν. Χαρακτηριστικά, αναφέρει σε κάποιο άλλο σημείο: «Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα».

Έγκλημα στη Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος

Έγκλημα στη Δάφνη: Η προφητική ανάρτηση της γειτόνισσας - Η προειδοποίηση πριν 19 ημέρες καλώντας την Αστυνομία!

Μια ακόμη δολοφονία γυναίκας, μια ακόμη γυναικοκτονία, και μια ακόμη συζυγοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Δάφνη Αττικής, ένα έγκλημα, όμως, που θα μπορούσε να αποφευχθεί, αφού είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό τα πολύ σοβαρά προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σημειώνεται, πως ο 40χρονος άνδρας δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου παραδέχθηκε πως την «έσφαξε».

Τώρα, σε μια νέα εξέλιξη, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μέσω facebook, ένοικος της πολυκατοικίας, η γυναικοκτονία στη Δάφνη φαίνεται να αποτελεί υπόθεση συνεχούς και κλιμακούμενης κακοποιητικής συμπεριφοράς και έμφυλης βίας.

Όπως αναφέρει η ένοικος της πολυκατοικίας, στις 11 Ιουλίου, δηλαδή 19 μέρες πριν τη γυναικοκτονία, η ίδια είχε αναφέρει ότι είχε καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει περιστατικό ενδοοικογενειακή βίας σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Όπως έγραφε στην ανάρτησή της εκείνη την ημέρα, «το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν». Ενώ, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που αγνόησαν στις κλήσεις περιοίκων της Δάφνης, οι οποίοι είχαν προειδοιποιήσει για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Σε σημερινή της ανάρτηση η ένοικος, παραπέμπει στην παλαιότερη ανάρτησή της, σχολιάζοντας, «Τη σκότωσε τελικά. Αυτό έχω να πω».

Η καταγγελία που είχε κάνει στις 19 Ιουλίου:

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν! Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όχι, άγχος παίδες μονό τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κανένα κανάλι για να σας φωνάξουν».

Η προφητική ανάρτηση της γειτόνισσας για το έγκλημα στη Δάφνη

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share