Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία - Δάφνη: «Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια και μετά απόλυτη σιγή»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

2 Αυγούστου 2021 14:46
Γυναικοκτονία - Δάφνη: «Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια και μετά απόλυτη σιγή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η γειτόνισσα της γυναίκας στη Δάφνη που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της. Είναι εκείνη που λίγες μέρες νωρίτερα είχε καλέσει την Αστυνομία όταν άκουσε έναν ακόμη καυγά τους.

Η Σύλβια Μουρούτη, που είχε κάνει και τη σχετική ανάρτηση στο facebook για τις τραγικές στιγμές που ζούσε η άτυχη γυναίκα στη Δάφνη, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not».

«Εκείνο το πρωί, όπως είπα στην κατάθεσή μου, την άκουσα να φωνάζει δύο φορές “βοήθεια” και απόλυτη σιγή μετά. Άνοιξα την πόρτα για να ακούσω αν θα συνεχιστεί ο καβγάς. Επικρατούσε απόλυτη σιγή και συνέχισα να εργάζομαι. Θεώρησα, επειδή τσακωνόντουσαν αρκετές φορές, ότι το ξεπέρασαν γρήγορα. Αλλά ήταν απόλυτη σιγή μετά», είπε μεταξύ άλλων η Σύλβια Μουρούτη.

Έγκλημα στη Δάφνη: Πήγε τον γιο του στην προπόνηση, γύρισε σπίτι και έκοψε το λαιμό της γυναίκας του

Έγκλημα στη Δάφνη: Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φονικό στη Δάφνη, τη νέα γυναικοκτονία και συζυγοκτονία με θύμα μια 31χρονη μητέρα και δράστη τον 40χρονο σύζυγό της, αμφότεροι με καταγωγή από την Αλβανία.

Ο 40χρονος μαχαίρωσε πάνω στο κρεβάτι την 31χρονη σύζυγό του επειδή όπως είπε τη ζήλευε και στη συνέχεια πήγε και ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία. Το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά, ενώ ο δολοφόνος χτυπούσε βάναυσα το κορίτσι το οποίο τελευταία είχε κλειστεί στο σπίτι και ήταν εξαφανισμένη από τη γειτονιά.

Το έγκλημα έγινε σήμερα το πρωί, Παρασκευής, όταν ο 40χρονος πήρε τον 11χρονο γιο της οικογένειας και τον πήγε στην προπόνηση. Επιστρέφοντας στο σπίτι, είχε άλλον έναν τσακωμό με τη σύζυγό του και τότε την σκότωσε με μαχαίρι.

Μετά το στυγερό έγκλημα πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας τα εξής: «Σκότωσα τη γυναίκα μου, μέσα στο διαμέρισμα που μέναμε. Τη ζήλευα παράφορα».

Οι αστυνομικοί μαζί με τον 40χρονο δράστη έφτασαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου και εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο την 31χρονη Άννα νεκρή πάνω στο κρεβάτι της.

Η γυναίκα είχε δυο τραύματα, αλλά εκείνο που φαίνεται πως της στέρησε τη ζωή ήταν στον λαιμό… Το ζευγάρι διέθετε ψητοπωλείο στην περιοχή… Μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν και εκεί οι καυγάδες τους ήταν έντονοι!

Πρόκειται για την έκτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα από την αρχή του έτους, ενώ πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία γυναίκας μέσα σε έναν μήνα.

Έγκλημα στη Δάφνη: Η προφητική ανάρτηση της γειτόνισσας - Η προειδοποίηση πριν 19 ημέρες καλώντας την Αστυνομία!

Έγκλημα στη Δάφνη: Μια ακόμη δολοφονία γυναίκας, μια ακόμη γυναικοκτονία, και μια ακόμη συζυγοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Δάφνη Αττικής, ένα έγκλημα, όμως, που θα μπορούσε να αποφευχθεί, αφού είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό τα πολύ σοβαρά προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σημειώνεται, πως ο 40χρονος άνδρας δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου παραδέχθηκε πως την «έσφαξε».

Τώρα, σε μια νέα εξέλιξη, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μέσω facebook, ένοικος της πολυκατοικίας, η γυναικοκτονία στη Δάφνη φαίνεται να αποτελεί υπόθεση συνεχούς και κλιμακούμενης κακοποιητικής συμπεριφοράς και έμφυλης βίας.

Όπως αναφέρει η ένοικος της πολυκατοικίας, στις 11 Ιουλίου, δηλαδή 19 μέρες πριν τη γυναικοκτονία, η ίδια είχε αναφέρει ότι είχε καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει περιστατικό ενδοοικογενειακή βίας σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Όπως έγραφε στην ανάρτησή της εκείνη την ημέρα, «το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν». Ενώ, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που αγνόησαν στις κλήσεις περιοίκων της Δάφνης, οι οποίοι είχαν προειδοιποιήσει για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Σε σημερινή της ανάρτηση η ένοικος, παραπέμπει στην παλαιότερη ανάρτησή της, σχολιάζοντας, «Τη σκότωσε τελικά. Αυτό έχω να πω».

Η καταγγελία που είχε κάνει στις 19 Ιουλίου:

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν! Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όχι, άγχος παίδες μονό τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κανένα κανάλι για να σας φωνάξουν».

Η προφητική ανάρτηση της γειτόνισσας για το έγκλημα στη Δάφνη

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share