Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μυστήριο στην Κρήτη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε μονοπάτι

Το βρήκε ζευγάρι που περπατούσε

2 Αυγούστου 2021 12:36
Μυστήριο στην Κρήτη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε μονοπάτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας, βρέθηκε το πρωί νεκρός σε δύσβατο μονοπάτι μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρουμέλης στα νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στην Κρήτη.

Τον νεκρό άνδρα εντόπισε ζευγάρι περιπατητών και άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για αλλοδαπό τουρίστα ο οποίος επιχειρούσε πεζοπορία στη διαδρομή.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί και πυροσβέστες από τα τοπικά κλιμάκια προκειμένου η σορός να μεταφερθεί στη Χώρα Σφακίων, ενώ για τα αίτια του θανάτου του θα αποφανθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το flashnews, το ζευγάρι τουριστών, αμέσως με το κινητό τηλέφωνο ενημέρωσε κάποιον από το κατάλυμα στο οποίο διαμένουν και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αρχές.

Ο θάνατος του άνδρα μάλλον είναι πρόσφατος

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, πρόκειται για τουρίστα ο οποίος είναι πιθανό να ξεκίνησε από τη Σούγια με προορισμό την Αγία Ρουμέλη και δεν αποκλείεται να έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία και εξάντληση. Το σημείο στο οποίο βρέθηκε το πτώμα, είναι αρκετά δύσβατο.

Σύμφωνα με το flashnews, όπως εκτιμάται, ο θάνατος του άνδρα μάλλον είναι πρόσφατος, έως δύο ημερών, αν και φως στον χρόνο και στις συνθήκες θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Μυστήριο στην Κρήτη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε μονοπάτι

Θρίλερ στους Αμπελόκηπους: Εγκατέλειψαν πτώμα έξω από νοσοκομείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στους Αμπελόκηπους, όπου το βράδυ της Κυριακής (01/08) άγνωστοι εγκατέλειψαν το πτώμα ενός άνδρα έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha, η σορός ανήκει σε έναν 31χρονο άνδρα, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το κέντρο της Αθήνας στα μέσα Ιουλίου και είχε εκδοθεί silver alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εντοπισμό του.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share