Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ολική ανατροπή στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: Δεν είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο δολοφόνος; Γιατί ομολόγησε;

Βόμβα μεγατόνων!

2 Αυγούστου 2021 11:58
Ολική ανατροπή στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: Δεν είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο δολοφόνος; Γιατί ομολόγησε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βέβαιοι είναι πλέον οι ερευνητές της Αστυνομίας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δεν έδρασε μόνος του, σε ό,τι αφορά στο σχέδιο δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς.

Πολλά είχαν ακουστεί περί τρίτου προσώπου στο έγκλημα των Γλυκών Νερών αμέσως μετά τη σύλληψη του 33χρονου πιλότου, τα στοιχεία όμως δεν ήταν αρκετά να «λύσουν» τα χέρια των Αρχών.

Ωστόσο, η μαρτυρία της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία έκανε συνεδρίες με το θύμα του Αναγνωστόπουλου, φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για τη «Real News» να έχει δώσει ένα σημαντικότατο στοιχείο στις Αρχές που οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο πιλότος δεν έδρασε μόνος.

Ολική ανατροπή στο έγκλημα των Γλυκών Νερών: Δεν είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο δολοφόνος; Γιατί ομολόγησε;

Η Ελληνική Αστυνομία έχει σοβαρές ενδείξεις πως ο άνθρωπος που έκανε τα τρία στο σύνολο απειλητικά τηλεφωνήματα στην κ. Μυλωνοπούλου από άγνωστο αριθμό δεν είναι παρά ο συνεργός του Αναγνωστόπουλου ο οποίος θέλησε να την εμποδίσει να δώσει περισσότερα στοιχεία στις Αρχές για όσα της είχε αποκαλύψει η άτυχη Κάρολαϊν για όσα ζούσε στο πλευρό του άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

«Θα σε σκοτώσω εάν δεν κάνεις αυτό που πρέπει», άκουγε η κ. Μυλωνοπούλου από την άλλη γραμμή, με την ίδια να υποστηρίζει πως η φωνή που την απειλούσε ήταν αντρική και ο άνθρωπος που της μιλούσε ήταν εξαιρετικά αγριεμένος.

Οι εν λόγω κλήσεις δε, έλαβαν χώρα μόλις έγινε γνωστό πως η ίδια είχε δώσει πλήρη κατάθεση σχετικά με τις συνεδρίες που έκανε με την Κάρολϊν για την οποία είπε πως δεν έκανε βήμα χωρίς τον Αναγνωστόπουλο καθώς «βρισκόταν υπό τον πλήρη έλεγχό του».

Βόμβα στα Γλυκά Νερά: Η «αποκάλυψη» ενός ληστή για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο

Βόμβα στα Γλυκά Νερά: Πώς «συνδέεται» μια υπόθεση ληστείας πού έγινε πριν 25 χρόνια, με τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο; Ενώ, μια τρομερή βόμβα μεγατόνων ρίχνει ο Στέφανος Χίος στο "Μακελειό" του Σαββατοκύριακου με ηχητικά ντοκουμέντα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ακόμη και έναν 48χρονο άνδρα, ο οποίος πριν από 25 ολόκληρα χρόνια είχε διαπράξει ληστεία, κατάφερε να ξεγελάσει με το «θεατρικό» του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Περισσότερο και από την ίδια την ομολογία της ληστείας, που άργησε 25 (!) ολόκληρα χρόνια, προκαλεί έκπληξη ο ισχυρισμός του 48χρονου, ο οποίος εισέβαλε σε τραπεζικό κατάστημα της Αλικαρνασσού το 1995, ότι αποφάσισε να επιστρέψει εσχάτως τα χρήματα που απέσπασε, με αφορμή την… άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά!

Ολική ανατροπή στο έγκλημα των Γλυκών Νερών

Η«Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία ο μετανοημένος άνδρας, ο οποίος άφησε άναυδη την κοινή γνώμη, όταν αποκαλύφθηκε ότι παρέδωσε στην τράπεζα το ποσό των 1.330 ευρώ-450.000 δραχμές τότε-, που είχε αφαιρέσει από την έντρομη ταμία με τη χρήση ενός όπλου ρήψης φωτοβολίδων.

Όπως αφήνει να εννοηθεί σε αυτήν, αποφάσισε να αποκαλύψει την πράξη του τόσο καιρό μετά, επηρεασμένος από την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Γλυκά Νερά, με θύμα τη νεαρή μητέρα ενός βρέφους 11 μηνών!

«Εκανα τάμα να μην αποκαλύψω την αλήθεια, έως ότου αποβιώσει ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου απεβίωσε πριν από μερικές ημέρες και με αφορμή τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας στα Γλυκά Νερά, διότι πιστεύω ότι όλοι κάποτε θα κριθούμε για τις πράξεις μας σε έναν άλλον κόσμο, αποφάσισα να αποκαλύψω την πράξη μου και να επιστρέψω τα χρήματα» αναφέρει ο 48χρονος.

Παράλληλα, περιγράφει στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τη ληστεία που διέπραξε, εξηγώντας και τους λόγους που αποφάσισε κάνει κάτι τέτοιο:

«Το 1996, άνοιξη προς καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια που έμενα στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω σπουδών στο (σ.σ.: αναφέρει ονόμα σχολής), λόγω εθισμού μου στον τζόγο και υπό την επήρεια κάνναβης, αποφάσισα να ληστέψω το υποκατάστημα της (σ.σ.: αναφέρει όνομα τράπεζας) στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Η επιλογή της συγκεκριμένης τράπεζας ήταν τυχαία.

Αφησα γένια πέντε με έξι ημερών και ένα πρωί φόρεσα μαύρο καπέλο, τύπου τζόκεϊ, μαύρα γυαλιά ηλίου, άσπρη μπλούζα, που στο πίσω μέρος της είχε ως απεικόνιση ένα καρτούν και, συγκεκριμένα, τον Fiddo Diddo της διαφήμισης της Seven Up, μια σκούρα βερμούδα και αθλητικά παπούτσια, έγραψα με στιλό μπλε ένα σημείωμα σε κομμάτι χαρτί από κόλλα Α4, στο οποίο ανέγραφα να μου παραδώσουν χρήματα συγκεκριμένων χαρτονομισμάτων, γιατί κρατάω όπλο και θα προκαλέσω κακό, αν θυμάμαι καλά, και έχοντας μαζί μου κρυμμένο ένα πιστόλι ρήψης φωτοβολίδων πήγα στην παραπάνω τράπεζα, περίμενα να φύγει και ο τελευταίος πελάτης, πλησίασα την ταμία που καθόταν στο βάθος αριστερά, της έδωσα το χαρτί με το σημείωμα και εκείνη έντρομη μού παρέδωσε χρήματα, τα οποία έβαλα σε μια νάιλον σακούλα.

Στη συνέχεια έφυγα τρέχοντας» περιγράφει ο 48χρονος, ο οποίος πέταξε στην πιλοτή ενός διώροφου κτιρίου την μπλούζα που φορούσε στη ληστεία, το καπέλο και το ψεύτικο πιστόλι.

Σε κεντρικό σημείο

Οπως τονίζει αμέσως μετά, αφού συνέχισε να τρέχει για 10 με 15 λεπτά, επιβιβάστηκε σε ένα διερχόμενο ταξί, που τον άφησε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου:

«Δεν θυμάμαι πού και, μάλιστα, κατά την αποβίβαση από το ταξί μού έπεσαν μερικά χρήματα και μου φώναξε ο ταξιτζής να τα μαζέψω» προσθέτει, εξηγώντας ότι ξόδεψε τις 450.000 δραχμές που έκλεψε σε τυχερά παιχνίδια, ενώ με όσα περίσσεψαν πλήρωσε το ενοίκιο του φοιτητικού διαμερίσματός του και τα κοινόχρηστα.

Πλέον η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, αφού η κατάθεση με όσα ομολογεί ο 48χρονος αναμένεται να διαβιβαστεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Οσον αφορά τα χρήματα της ληστείας, που παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα, θα κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και, εν συνεχεία, θα αποδοθούν στην τράπεζα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share