Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Δάφνη: Οι τραγικές ομοιότητες με τη δολοφονία της Καρολάιν και η μεγάλη διαφορά

Οι δύο δολοφονίες που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο και οι οποίες έχουν αρκετά κοινά όμως και μια βασική διαφορά...

31 Ιουλίου 2021 12:27
Έγκλημα στη Δάφνη: Οι τραγικές ομοιότητες με τη δολοφονία της Καρολάιν και η μεγάλη διαφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 11 Μαΐου του 2021 η 20χρονη Καρολάιν βρίσκεται νεκρή από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Σχεδόν τρεις μήνες μετά μια 31χρονη βρίσκεται νεκρή στη Δάφνη. Ένοχος και πάλι ο σύζυγός της.

Πρόκειται για δύο δολοφονίες που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο και οι οποίες έχουν αρκετά κοινά, όμως και μια βασική διαφορά… Έξι γυναικοκτονίες έχουν γίνει στην Ελλάδα μέσα στο 2021! Οι γυναίκες που έπεσαν νεκρές από τους συντρόφους τους

Ο τόπος του εγκλήματος

Οι δυο κοπέλες δολοφονήθηκαν στην κρεβατοκάμαρα τους και οι αστυνομικοί τις βρήκαν νεκρές στα κρεβάτια τους. Οι συζυγοκτόνοι επέλεξαν το ίδιο σκηνικό του εγκλήματος τους.

Ζούσαν μέσα στον φόβο

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν είχε δηλώσει ότι η άτυχη κοπέλα αναζητούσε σπίτι για να νοικιάσει στο Κέντρο της Αθήνας και να φύγει από τα Γλυκά Νερά, καθώς φοβόταν τα βίαια ξεσπάσματα του μετέπειτα δολοφόνου της.

Από την άλλη πλευρά, 0ι φωνές, τα κλάματα και οι εκκλήσεις της 31χρονης στη Δάφνη είχαν ανησυχήσει αρκετές φορές τους γείτονες, που είχαν καλέσει και την αστυνομία, καθώς πολλές φορές ο τελικά δολοφόνος της χειροδικούσε σε βάρος της.

Άφησαν πίσω τα αγγελούδια τους

Και οι δυο γυναίκες ήταν μάνες. Έφυγαν βίαια, αφήνοντας ένα μωρό η Καρολάιν και ένα 11χρονο αγόρι η 31χρονη. Δυο παιδιά που μοιράζονται τη σκληρή τύχη να μεγαλώσουν χωρίς το μητρικό χάδι.

Φυσικά, η βασική ομοιότητα δεν παύει να είναι ότι και οι δυο έφυγαν από τα χέρια αυτών που είχαν ορκιστεί να τις αγαπούν και να τις προσέχουν.

Η σημαντική διαφορά στις δυο περιπτώσεις είναι ότι ο πιλότος έστησε ολόκληρο… σενάριο για να παρασύρει -εις μάτην- τους αστυνομικούς ενώ ο 39χρονος πήγε αμέσως και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης.

Έγκλημα στη Δάφνη: Η προφητική ανάρτηση της γειτόνισσας - Η προειδοποίηση πριν 19 ημέρες καλώντας την Αστυνομία!

Έγκλημα στη Δάφνη: Μια ακόμη δολοφονία γυναίκας, μια ακόμη γυναικοκτονία, και μια ακόμη συζυγοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στη Δάφνη Αττικής, ένα έγκλημα, όμως, που θα μπορούσε να αποφευχθεί, αφού είχαν γίνει γνωστά εδώ και καιρό τα πολύ σοβαρά προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σημειώνεται, πως ο 40χρονος άνδρας δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Λάμπρου Κατσώνη, στη Δάφνη και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου παραδέχθηκε πως την «έσφαξε».

Τώρα, σε μια νέα εξέλιξη, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει μέσω facebook, ένοικος της πολυκατοικίας, η γυναικοκτονία στη Δάφνη φαίνεται να αποτελεί υπόθεση συνεχούς και κλιμακούμενης κακοποιητικής συμπεριφοράς και έμφυλης βίας.

Όπως αναφέρει η ένοικος της πολυκατοικίας, στις 11 Ιουλίου, δηλαδή 19 μέρες πριν τη γυναικοκτονία, η ίδια είχε αναφέρει ότι είχε καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει περιστατικό ενδοοικογενειακή βίας σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Όπως έγραφε στην ανάρτησή της εκείνη την ημέρα, «το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν». Ενώ, σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο αστυνομικοί που αγνόησαν στις κλήσεις περιοίκων της Δάφνης, οι οποίοι είχαν προειδοιποιήσει για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Σε σημερινή της ανάρτηση η ένοικος, παραπέμπει στην παλαιότερη ανάρτησή της, σχολιάζοντας, «Τη σκότωσε τελικά. Αυτό έχω να πω».

Η καταγγελία που είχε κάνει στις 19 Ιουλίου:

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν! Δεν έκανα καταγγελία για πάρτι αγαπημένη ελληνική αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θορυβηθεί ακόμα και η διαχειρίστρια. Όχι, άγχος παίδες μονό τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κανένα κανάλι για να σας φωνάξουν».

Η προφητική ανάρτηση της γειτόνισσας για το έγκλημα στη Δάφνη

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share