Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Δάφνη: Οργή στο Twitter για τη γυναικοκτονία

Δείτε μερικά από τα οργισμένα tweets

30 Ιουλίου 2021 18:25
Έγκλημα στη Δάφνη: Οργή στο Twitter για τη γυναικοκτονία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Δάφνη: Την οργή τους για τη γυναικοκτονία στη Δάφνη εξέφρασαν αρκετοί χρήστες του Twitter. Τονίζοντας πως δεν τη δολοφόνησε επειδή τη ζήλευε, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς ο 40χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης, οι πολίτες στα μηνύματα που δημοσιεύουν αναφέρουν πως «τη σκότωσε γιατί θεωρούσε ότι του ανήκει όλη της η ύπαρξη».

Τα γεμάτα πόνο και οργή tweets ζητούν από την κοινωνία να αποδεχτεί τον όρο «γυναικοκτονία» και να τιμωρεί παραδειγματικά τους δολοφόνους. «Κι άλλη γυναίκα νεκρή, από τα χέρια του συντρόφου της, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Κι άλλη γυναίκα που ζούσε για καιρό έναν εφιάλτη, μέχρι που βρήκε τραγικό τέλος.

Κι άλλη γυναίκα που έμεινε αβοήθητη, μέχρι που ήταν αργά…» επισημαίνουν στα μηνύματά τους οι χρήστες κάνοντας λόγο για μία «άρρωστη κοινωνία» που ψάχνει να βρει ελαφρυντικά για όσους αφαιρούν ζωές. Παράλληλα δείτε και τι περιγράφουν οι γείτονες για το στυγερό έγκλημα.

Μερικά από τα tweets που έχουν δημοσιευθεί για τη δολοφονία της 31χρονης

Έγκλημα στη Δάφνη: Το ζευγάρι είχε ένα παιδί 7 ετών! Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στη Δάφνη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου όπου διέμενε μια οικογένεια αποτελούμενη από ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας κι ένα μικρό αγοράκι ηλικίας 7 ετών.

Ο 35χρονος σύζυγος, φέρεται να σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο την 32χρονη σύζυγό του, την οποία φέρεται να ζήλευε παθολογικά, σε σημείο που έφτασε να τη σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια, αφήνοντας ορφανό από μητέρα το παιδί του. Ο συζυγοκτόνος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και είπε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε την γυναίκα του. Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι το έκανε «επειδή τη ζήλευε».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share