Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η χλωρίνη και τα μηνύματα στο viber – Η κατάθεση μυστήριο για την Καρολάιν

Αποκαλύψεις σοκ!

29 Ιουλίου 2021 13:30
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η χλωρίνη και τα μηνύματα στο viber – Η κατάθεση μυστήριο για την Καρολάιν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μία νέα κατάθεση που ανατρέπει αρκετούς από τους ισχυρισμούς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, φέρνει σε αποκλειστικότητα το ρεπορτάρ του δελτίου του Star.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, μία γειτόνισσα του ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά έδωσε μία νέα κατάθεση, στην οποία περιγράφει πώς ήταν η νεκρή Καρολάιν την ημέρα της δολοφονίας της.

Όπως περιέγραψε η γειτόνισσα η Καρολάιν δε φαινόταν να έχει καβγαδίσει με τον 33χρονο πιλότο ενώ είχε διάθεση για κουβέντα, κάτι που δε συνήθιζε καθώς ήταν επιφορτισμένη καθημερινά με τη φροντίδα του μωρού της.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Η γειτόνισσα κατέθεσε ότι μιλούσε περίπου μία ώρα με την Καρολάιν στο viber: «Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου».

Στη συνέχεια με πρωτοβουλία της 20χρονης η κουβέντα σταμάτησε γύρω στις 11 το βράδυ αλλά οι δυο γυναίκες επικοινώνησαν μέσω των παραθύρων των κουζινών τους, αφού η γειτόνισσα έβλεπε την Καρολάιν να εργάζεται στην κουζίνα της καθαρίζοντας.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της», κατέθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού για το μοιραίο βράδυ.

Ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι "έκαψε" τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο τελευταίο ραντεβού;

Απειλές φέρεται να δεχόταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, προκειμένου να μην καταθέσει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του. Η σύμβουλος επιβεβαιώνει πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

Ο "εφιάλτης" της Καρολάιν - Φοβόταν μην την ακούσει

Η κ. Μυλωνοπούλου περιέγραψε στην Αστυνομία γεγονότα που την έκαναν να πιστέψει πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση. Ένα από αυτά ήταν η πλήρως αντιφατική περιγραφή των δύο για τη σχέση τους. Μάλιστα, η κ. Μυλωνοπούλου υποστηρίζει ότι, από την πρώτη συνεδρία το 2020, η Καρολάιν ξέσπασε σε λυγμούς όταν από το δωμάτιο βγήκε ο Αναγνωστόπουλος με το παιδί τους και ουσιαστικά της είπε ότι ζούσε απομονωμένη και υπό πλήρη έλεγχο.

Ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

"Η Καρολάιν από την πλευρά της όμως μου έλεγε πως ένιωθε εγκλωβισμένη σε αυτή τη σχέση, ότι ασχολείται συνεχώς με το παιδί χωρίς να έχει κάποια βοήθεια, ότι δεν μπορούσε να πάει κάπου μόνη της αφού ακόμη και αν έβγαινε με κάποια φίλη της μετά από λίγο πήγαινε και ο Χαράλαμπος, ότι οι μετακινήσεις γίνονταν με συγκεκριμένο ταξιτζή φίλο του Χαράλαμπου και ότι δεν είχε καθόλου χρήματα επάνω της, αφού την οικονομική διαχείριση είχε αναλάβει αποκλειστικά ο Χαράλαμπος", αναφέρει η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 20χρονη κοπέλα έδειχνε φοβισμένη και όση ώρα της μιλούσε συνεχώς ρωτούσε αν οι πόρτες είναι κλειστές και αν ακουγόταν έξω όπου καθόταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με το παιδί, ενώ είχε εκφράσει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι. Επίσης, η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να περιγράφει πως κατά την επαγγελματική της άποψη, η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο αλλά σιχαινόταν το άτομο.

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα και η τελευταία συνεδρία με τον Αναγνωστόπουλο

Ταυτόχρονα, αναφέρει πως αμέσως μετά την πρώτη της κατάθεση στην Αστυνομία, στις 13 Μαΐου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας δέχθηκε τηλεφώνημα από κοινό γνωστό της με τον πιλότο που τη ρώτησε αν την είχαν καλέσει οι Αρχές. Εκείνη κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία απάντησε ότι δεν την είχαν καλέσει και αναρωτήθηκε προσποιητά για ποιο λόγο να την καλέσουν. Τότε εκείνος φέρεται να της είπε ότι ο πιλότος έχει δώσει τα στοιχεία όλων στην Αστυνομία και θα τους καλούσαν.

Φέρεται επίσης να της είπε ότι είναι το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να τον υπερασπιστεί. Όταν έγινε γνωστό το όνομά της από τα ΜΜΕ, της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος για να τη ρωτήσει αν την κάλεσε η Αστυνομία και φέρεται να της είπε πως οι αστυνομικοί είναι "καλά παιδιά".

Ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Σύμφωνα όμως με αυτά που φέρεται να περιγράφει στις 22-23 Μαΐου, άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από απόρρητα νούμερα και ένας άντρας της έλεγε: "Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, έχεις τελειώσει αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει". Συν τοις άλλοις, απειλή φέρεται να δέχτηκε και συνεργάτης από το γραφείο της.

Μετά την κηδεία της Καρολάιν και πριν από το μνημόσυνο, ο πιλότος επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να κάνουν μία συνεδρία έτσι ώστε να τον βοηθήσει να διαχειριστεί τη θλίψη του.

Στη συνεδρία φέρεται να αναφέρει πως της έκανε εντύπωση ότι ο πιλότος δεν την κοιτούσε απευθείας στα μάτια όπως την κοιτούσε στο παρελθόν, αλλά είχε το βλέμμα του χαμηλωμένο και ακόμη δεν αναφερόταν στην Καρολάιν με το όνομά της. Φέρεται, επίσης, να κάνει λόγο για προσποιητή συγκίνησή του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share