Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία - Καπελέτο: Ο δράστης σκότωσε τον 60χρονο οδηγό ταξί με καρεκλοπόδαρο

Ο δράστης μπήκε από το παράθυρο

28 Ιουλίου 2021 11:37
Δολοφονία - Καπελέτο: Ο δράστης σκότωσε τον 60χρονο οδηγό ταξί με καρεκλοπόδαρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονία - Καπελέτο: Ο δολοφόνος του 60χρονου στην Ηλεία φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι από ένα παράθυρο. Το θύμα χτυπήθηκε θανάσιμα με καρεκλοπόδαρο.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων ίσως αποδειχθούν ουσιαστικές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που τα ξημερώματα της Τρίτης (27/7) προκάλεσε θανατηφόρα χτυπήματα στον 60χρονο επαγγελματία οδηγό ταξί, μέσα στο σπίτι του, στην κοινότητα του Καπελέτου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το patrisnews.gr, ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν γείτονες που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού τους άκουσαν τη φασαρία από το σπίτι του θύματος. Μόλις βγήκαν για να δουν τι συμβαίνει, είδαν έναν μαυροφορεμένο άνδρα που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση κρατώντας στα χέρια του δύο τσάντες.

δολοφονία καπελέτο οδηγός ταξί σπίτι

Κάλεσαν την αστυνομία και κλιμάκιο από το Τμήμα Ασφαλείας της Ήλιδας έφτασαν γρήγορα στο σημείο. Οι αστυνομικοί εισχώρησαν στο σπίτι από ένα παράθυρο και αντίκρισαν τον 60χρονο μέσα σε μια λίμνη αίματος, βαριά τραυματισμένο, έχοντας δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι.

Λίγο αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τον 60χρονο, ο οποίος ήταν ακόμα ζωντανός, μεταφέροντας τον αρχικά, στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας. Η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή και αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Πάτρας. Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα χτυπήθηκε με κομμάτι επίπλου, («πόδι» καρέκλας), το οποίο έφερε ο δράστης όταν μπήκε σπίτι. Το κομμάτι αυτό με το οποίο κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στον 60χρονο, το πήρε μαζί του και το πέταξε σε απόσταση 400 μέτρων από το σπίτι του θύματος σε ένα χωματόδρομο, όπου και εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς.

δολοφονία καπελέτο σπίτι

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο πόδι του θύματος βρέθηκε αίμα, που πιθανολογείται ότι ανήκει στο δράστη, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα να ταυτοποιηθεί ο δράστης και μέσω τεστ DNA.

Το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξε «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διαθλώντος αντικειμένου», σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα.

Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης φέρεται να εισέβαλε στο σπίτι από ένα παράθυρο του, το οποίο ο άτυχος 60χρονος συνήθιζε να αφήνει ανοιχτό, ενώ φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος κλείδωσε την πόρτα του διαμερίσματος αλλά και την πόρτα της εισόδου που οδηγεί στο διαμέρισμα.

Από τις έρευνες της αστυνομίας προκύπτει ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης.

Το θύμα ζούσε μέχρι πρότινος με τη μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες, σε μια μονοκατοικία στο κέντρο του χωριού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share