Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θράσος του 30χρονου για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Μου έδινε λάθος οδηγίες για να με περιγελάσει» - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του

Ξεχειλίζει από οργή ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς

23 Ιουλίου 2021 14:20
Θράσος του 30χρονου για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Μου έδινε λάθος οδηγίες για να με περιγελάσει» - Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Με οδηγούσε σε αδιέξοδα επίτηδες για να με κοροϊδεύει», ισχυρίστηκε ο 30χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα στη Φολέγανδρο περιγράφοντας τον μοιραίο καβγά με την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Παράλληλα, ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τον Δημήτρη Βέργο και το πώς σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά στην Φολέγανδρο

Τι είπε στον ανακριτή ο 30χρονος δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η 26χρονη Γαρυφαλλιά είχε αναλάβει να του δίνει οδηγίες για τα μέρη που θα επισκέπτονταν. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι το θύμα του έδινε λάθος οδηγίες για να τον «περιγελάσει» στη συνέχεια και πως υπήρξε ένταση εκείνη τη στιγμή, έχασε τον έλεγχο και έριξε το αυτοκίνητο πάνω στα βράχια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν θυμάται πως προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του, αλλά πως ξαφνικά θυμάται να την βλέπει στα βράχια.

«Την χτύπησες;» φέρεται να τον ρώτησε ο ανακριτής με τον κατηγορούμενο να απαντά αρνητικά. «Την τράβηξα στα βράχια για να κάνω τεχνητή αναπνοή» φέρεται να είπε, αλλά όταν ερωτήθηκε αν ήξερε τον τρόπο, απάντησε «όχι, ότι έχω δει στις ταινίες, δεν ανέπνεε, πίστεψα ότι έχει πεθάνει και κολύμπησα στην άλλη πλευρά».

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το γιατί επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και γιατί πετούσε πέτρες στο αυτοκίνητο, ο κατηγορούμενος φέρεται -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- να είπε: «Προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε».

Φολέγανδρος: Ξεχειλίζει από οργή ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς - «Αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον θέλω να...» (Video)

Φολέγανδρος: Ξεχειλίζει από οργή ο πατέρας της 26χρονης αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς για τον 30χρονο δράστη, δολοφόνο της κόρης του, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως οι ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές του παιδιού του κατέληξαν σε τραγωδία. Παράλληλα, στο πλοίο για τον Πειραιά μπήκε ο Δημήτρης Βέργος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος μετά το έγκλημα στην Φολέγανδρο, λέγοντας για πρώτη φορά «συγγνώμη» για όσα διέπραξε.

Πατέρας Γαρυφαλλιάς: Θέλω να σαπίσει στη φυλακή ο δολοφόνος του παιδιού μου

«Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να «φάει» ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα», τόνισε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς, της 26χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στη Φολέγανδρο, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες της δολοφονίας της σοκάρουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share