Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε κατάσταση αμόκ η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο Open: «Αν δεν είχα άλλο παιδί θα είχα αυτοκτονήσει»

Ούρλιαζε στον "αέρα" του Open - «Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δεν δέχονται το “όχι”»

23 Ιουλίου 2021 12:06
Σε κατάσταση αμόκ η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο Open: «Αν δεν είχα άλλο παιδί θα είχα αυτοκτονήσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πλέον αρμόδια να μιλήσει για τις γυναικοκτονίες που συγκλονίζουν το τελευταίο διάστημα την Ελλάδα είναι η κ. Κούλα Αρμουτίδου, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία έζησε και ζει μέσα σε απέναντι θλίψη, ότι στις 28 Νοεμβρίου του 2018 η κόρη της βιάστηκε ομαδικώς και δολοφονήθηκε από δύο άντρες στο νησί της Ρόδου.

Η κ. Αρμουτίδου ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» για τους εγκληματίες που αφαιρούν ζωές και ζήτησε δικαιοσύνη από το κράτος.

«Δεν το έχω ξεπεράσει και ούτε πρόκειται να το ξεπεράσω. Είμαι μάνα της Ελένης και έχασα κομμάτι του εαυτού μου. Είμαι μισή μάνα, αν δεν είχα τον γιο μου τον Πέτρο θα ήθελα το τέλος μου να ερχόταν με το τέλος του παιδιού μου, αλλά κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για τον έφηβο που έχω στο δίπλα δωμάτιο. Που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν θέλω ζωή, τι να την κάνω τη ζωή; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο, τον καθημερινό και τον δικό μου θάνατο κανείς δεν θα τον πληρώσει. Τον θάνατο του πατέρα της κανείς δεν τον πληρώνει», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Δολοφονούν τα κορίτισια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία και να αποδεχθούν αυτόν τον όρο όλοι οι επιστήμονες που αντιδρούν. Σκοτώνουν τα κορίτισια μας γιατί είναι αδύναμα, είναι ανίσχυρα και γιατί το “όχι” δεν το δέχονται αυτοί οι ψευτονταήδες. Αναθρεμένοι σε οικογένειες που δεν ξέρω τι αξίες δίνουν στους ψευτόμαγκές τους. Είναι ανθρωπάρια, είναι μισογύνηδες, είναι τερατογεννημένα τέρατα. Εδώ και τώρα ισόβια, έπρεπε να έχουν ξεκινήσει από την Ελένη και πιο πριν».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share