Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα υπόθεση βιασμού: Έβαζε αγγελίες για μοντέλα και κακοποιούσε νεαρά κορίτσια

Προφυλακίστηκε και συνεχίζεται η έρευνα για πιθανά θύματα

22 Ιουλίου 2021 15:58
Νέα υπόθεση βιασμού: Έβαζε αγγελίες για μοντέλα και κακοποιούσε νεαρά κορίτσια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα ακόμα υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως με την αστυνομία να έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 40χρονου που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 18 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, ο 40χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί με την κατηγορία του βιασμού και η αστυνομία έχει ζητήσει εισαγγελική διάταξη για να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Όπως αναφέρθηκε, είχε βάλει αγγελία ζητώντας νεαρές κοπέλες για να εργαστούν ως μοντέλα. Δύο κοπέλες πήγαν στα γραφεία στην οδό Ιπποκράτους στα Εξάρχεια όπου έχει και spa ωστόσο τους ανέφερε πως δεν έχουν τις αναλογίες να εργαστούν ως μοντέλα. Τους είπε όμως πως μπορεί να τους μάθει διάφορες τεχνικές ευεξίας για να εξυπηρετούν τους πελάτες στο κέντρο ευεξίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα δύο κορίτσια 17 και 18 ετών τις έβαλε σε ένα δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν τις άφησε ελεύθερες πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία, στο τμήμα Εξαρχείων.

Ο 40χρονος συνελήφθη και έχει ήδη προφυλακιστεί και η αστυνομία κάνει έρευνα στον χώρο του spa καθώς υπάρχουν υπόνοιες πως έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες και ενδεχομένως να έχει βιντεοσκοπήσει τις πράξεις του.

Φρίκη: Έφηβος βίασε ανήλικη μέσα στη θάλασσα και δεν το κατάλαβε κανείς

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε μια ανήλικη κοπέλα μέσα στη θάλασσα από έναν 17χρονο.

Ο έφηβος παρέσυρε στα βαθιά το ανήλικο κορίτσι, ικανοποιώντας τη διαστροφή του χωρίς να τον δουν οι άλλοι λουόμενοι και τη βίασε.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά μέσα στο νερό, στο Ντόρσετ, μπροστά σε λουόμενους, στων οποίων μάλιστα την αντίληψη δεν υπέπεσε η φρικιαστική αυτή πράξη. Η 15χρονη έπαιζε, μαζί με φίλους της, με μια μπάλα, η οποία προσγειώθηκε μπροστά στον 17χρονο.

Πακιστανικής καταγωγής ο δράστης

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός εφήβου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 15χρονη μέσα στη θάλασσα, έχουν εξαπολύσει οι αρχές του Μπόρνμουθ στη Βρετανία.

βιασμός θάλασσα

Ο τελευταίος, αφού τους την πέταξε πίσω, της έπιασε κουβέντα, παρασύροντάς την τελικά πιο βαθιά στη θάλασσα, όπου φέρεται να ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του.

Ο δράστης είπε στο κορίτσι ότι ήταν 17 ετών και ταξίδευε στο Μπέρμιγχαμ, ενώ φέρεται να είναι πακιστανικής καταγωγής.Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Μια πλήρης έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ το θύμα λαμβάνει υποστήριξη. Γνωρίζουμε ότι στην παραλία είχε πολύ κόσμο εκείνη την ημέρα και κάποιος μπορεί να είδε κάτι», ανέφερε ο επιθεωρητής ντετέκτιβ Wayne Seymour, προσθέτοντας:

«Επίσης, θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον βρισκόταν στην παραλία κοντά στο Oceanarium να ελέγξει τυχόν φωτογραφίες ή βιντεοσκοπημένα βίντεο για να δει αν έχει τραβήξει κάτι σχετικό».

Κτηνωδία! Βίασε την τρίχρονη κόρη του μέχρι θανάτου

Την απόλυτη φρίκη, στα χέρια του ίδιου της του πατριού, έζησε μια τρίχρονη στη Σομαλία, η οποία υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο βιασμός της.
Ο 28χρονος Χουσεΐν Αντάν ​​Αλί κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του σε μια δίκη που μεταδόθηκε μάλιστα από την τηλεόραση, ενδεικτικό της έκτασης που έλαβε η σοκαριστική υπόθεση, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη.
Το γεγονός ότι το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του την περασμένη Τετάρτη (14/07) -δίνοντας για άγνωστο χρονικό διάστημα μάχη να κρατηθεί στη ζωή- από τα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο διεστραμμένος άνδρας, θέριεψε την οργή εναντίον του με πλήθος κόσμου να ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.
Το δικαστήριο στην πόλη Ντόμπι του Τζούμπαλαντ, εξετάζοντας, σύμφωνα με το BBC, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, καταδίκασε έτσι τον Αλί στην ύψιστη ποινή, αυτή του θανάτου.
Όπως μάλιστα ενημέρωσε μέσω Τwitter η «Εθνική Τηλεόραση» της Σομαλίας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του, ο 28χρονος εκτελέστηκε από απόσπασμα, αφού «κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού που αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του».
Ο Αλί φέρεται επίσης να είχε μασήσει φύλλα κατ (ανθοφόρο διεγερτικό φυτό το οποίο προκαλεί ενθουσιασμό, απώλεια όρεξης, αϋπνία και ευφορία) πριν προβεί στις φρικαλεότητες, ικανοποιώντας τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα πάνω στην ανυπεράσπιστη θετή κόρη του.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως παραμένει άγνωστο αν στον δράστη δόθηκε η ευκαιρία να ασκήσει έφεση ή εάν είχε καν δικηγόρους. Ο δικαστής ανέφερε, πάντως, είπε ότι η θανατική ποινή που του επιβλήθηκε, επιτρέπεται βάσει του ισλαμικού νόμου.
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share