Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λίτσα Πατέρα για Γλυκά Νερά: «Ο αστρολογικός χάρτης της Καρολάιν έδειξε ότι θα είχε τραγικό τέλος από...»

Τι είχε παρατηρήσει;

21 Ιουλίου 2021 08:29
Λίτσα Πατέρα για Γλυκά Νερά: «Ο αστρολογικός χάρτης της Καρολάιν έδειξε ότι θα είχε τραγικό τέλος από...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίτσα Πατέρα: Οι επιτυχείς προβλέψεις της δεν είναι λίγες, ενώ πολύ καιρό πριν από τον κορoνοϊό “φώναζε” μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι βλέπει τα κράτη να κλείνουν χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το γιατί... Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι οι επώνυμοι... πίνουν νερό στο όνομά της και δεν κάνουν βήμα χωρίς αυτήν εάν προηγουμένως δεν συμβουλευτούν τους χάρτες και τις προβλέψεις της.

Η -σταθερή αξία στην αστρολογία- Λίτσα Πατέρα, η “μάγισσα” όπως την αποκαλούν χαριτωμένα οι επιστήθιοι φίλοι της, δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις και δεν μιλά εύκολα για τη δική της ζωή... Παρόλα αυτά μας υποδέχτηκε εγκάρδια στην πανέμορφη μονοκατοικία της στου Παπάγου και μας άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για όλους και όλα.. Η Ρούλα, η Ελένη, η Ελεονώρα, η Φαίη μπαίνουν στο μικροσκόπιο και ακολουθούν πολλές αποκαλύψεις...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Πώς καταφέρνει να κάνει τόσα πράγματα μαζί και, μάλιστα, όλα πετυχημένα κανείς δεν το έχει καταλάβει... Η Λίτσα Πατέρα είναι άριστη επαγγελματίας αλλά και ταυτόχρονα μια γοητευτική γυναίκα, τρυφερή μαμά και γιαγιά. Καριερίστα από γεννησιμιού της, δουλεύει μια ζωή ακατάπαυστα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, στην σχολή της, γράφει στο περιοδικό “Αστρολογία” και περιποιείται το σπίτι της, εκεί όπου οι γάτοι της, ο σκύλος και η χελώνα της χαϊδεύονται στα πόδια της και απολαμβάνουν το άγγιγμά της...

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Λίτσας Πατέρα

Ποια εκπομπή σάς άρεσε την χρονιά που μας πέρασε;
Λατρεύω τα ταξίδια, έχω κάνει απίθανα ταξίδια στη ζωή μου και παρακολουθώ ανελλιπώς τις εκπομπές του Τάσου Δούση, δεν χάνω καμία. Θεωρώ ότι σε αυτό που κάνει είναι καταπληκτικός.

Μεταξύ σας οι αστρολόγοι έχετε ανταγωνισμό ή υποστηρίζεστε;
Δεν έχουμε καμία σχέση και αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο. Είχα κάνει κάποτε ένα παγκόσμιο συνέδριο αστρολογίας. Ήρθαν αστρολόγοι από όλα τα μέρη του κόσμου και δεν ήρθε κανένας Έλληνας, παρόλο που τους κάλεσα. Ας μην έρχονταν για εμένα ας το έκαναν για να ακούσουν τους ξένους αστρολόγους. Κανείς!

Κάνετε σχέδια για το μέλλον;
Ζω αυτά που έχω με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, αλλά για μένα υπάρχει το παρόν, στο οποίο πρέπει να είμαστε συνεπείς και καλοί, γιατί το αύριο δεν το ξέρουμε καν εμείς οι άνθρωποι. Εάν κάτι μας έχει διδάξει ο κορονοϊός είναι ότι πρέπει να ζούμε το σήμερα, να πούμε και ένα “συγγνώμη” σε όσους έχουμε στενοχωρήσει, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, μας το φωνάζει το Σύμπαν.

Η πρόβλεψή σας για το μέλλον της τηλεόρασης ποια είναι;
Επειδή ο Δίας μπαίνει στα Ψάρια και ο Ποσειδώνας είναι πλανήτης του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, θέλω να πιστεύω ότι η τηλεόραση, που αυτήν τη στιγμή περνάει δύσκολα, θα πάρει άλλη λάμψη, θα υπάρξουν πολλές εμπνευσμένες ιδέες ανθρώπων που θα την αλλάξουν.

Αναρωτιέμαι εάν είδατε τον χάρτη της Καρολάιν μετά το φριχτό αυτό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο...
Τον είδα, όπως είδα και του Μπάμπη... Και θέλω να σου πω το εξής... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share