Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Απειλούσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη ζωή της Ελένης Μυλωνοπούλου;

Τεράστια αποκάλυψη για τη δράση του μετά τον φόνο της Καρολάιν!

20 Ιουλίου 2021 22:28
«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Απειλούσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη ζωή της Ελένης Μυλωνοπούλου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» πέφτει για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, καθώς αρκετά στοιχεία έρχονται από την κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, με την ίδια να μιλά για απειλές κατά της ζωής της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, όμως όταν βγήκε από το γραφείο αυτός, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να χωρίσει από τον σύζυγό της, μιλώντας για το «χρυσό κλουβί» όπου την είχε βάλει, και ζήτησε βοήθεια, όντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο»...

Παράλληλα, η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου αυτός φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Όμως παράλληλα επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ. Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη και τι προτίθεται να αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές.

Ο Μπάμπης είχε τρεις "γκόμενες" ταυτόχρονα! Τον ανακάλυψε ο Καρολάιν

Σε στάδιο εξέτασης των προσώπων που βρίσκονταν βάσει στοιχείων στη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου λίγο πριν τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς βρίσκονται οι Αρχές.

Όπως αναφέρει νέο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», από τα εργαστηριακά ευρήματα προκύπτει η παράλληλη εμπλοκή του 33χρονου πιλότου με τρεις γυναίκες πέραν της 20χρονης συζύγου του, πριν τη δολοφονία της.

Στο εν λόγω συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές που έχουν αναλάβει την υπόθεση βασισμένοι σε υλικό από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ τα οποία «προδίδουν» τη στενή σχέση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τις τρεις αυτές γυναίκες, οι οποίες όμως βάσει των στοιχείων ουδεμία σχέση έχουν με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Βόμβα στα Γλυκά Νερά

Οι Αρχές έχουν επικοινωνήσει και με τρεις προκειμένου να «προσδιορίσουν τη σχέση τους» με τον δολοφόνο της Κάρολαϊν και να εξακριβωθεί κατά πόσο αυτές επηρέασαν τη σχέση του ζευγαριού. Όπως, ωστόσο, αποδείχτηκε, και οι τρεις είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του αρκετό καιρό πριν ο ίδιος σκοτώσει την σύζυγό του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως καμία δεν έδωσε επίσημη κατάθεση, παρά μόνο πραγματοποίησαν μία «φιλική κουβέντα» με τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος Αναγνωστόπουλος, από τη μεριά του, δεν είχε καν τα τηλέφωνά τους αποθηκευμένα στη συσκευή του, ενώ είχε προχωρήσει και σε διαγραφή των μεταξύ τους μηνυμάτων σε διάφορες διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επικοινωνία των Αρχών με τις γυναίκες αυτές οδήγησε σε πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του 33χρονου δολοφόνου των Γλυκών Νερών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share