Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστική κατάθεση για την υπόθεση των Γλυκών Νερών! Ραγδαίες εξελίξεις για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί αποκάλυψαν τις κινήσεις του Μπάμπη! Το «αμαρτωλό» του παρελθόν με 3 γυναίκες

20 Ιουλίου 2021 14:18
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυστική κατάθεση για την υπόθεση των Γλυκών Νερών! Ραγδαίες εξελίξεις για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πολύωρη κατάθεση στον 12ο ανακριτή έδωσε το πρωί της Δευτέρας, υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού κ. Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η πολυαναμενόμενη κατάθεση της κ Μυλωνοπούλου που κρίθηκε ζωτικής σημασίας άνοιξε τον νέο κύκλο δικαστικής έρευνας για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο σύζυγο της, όπως αποκαλύπτει το in.gr. Ενώ, ακόμη μία αποκαλύψη «βόμβα» για την Καρολάιν έρχεται στο φως.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού-περισσότερες από δέκα-την περίοδο Οκτωβρίου –Φεβρουαρίου 2021 και τις εκμυστηρεύσεις της 20χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Καρολάιν είχε μιλήσει στην κ. Μυλωνοπούλου για «απέχθεια» στον σύζυγο της αλλά και για κάποιες «αδικαιολόγητες» μεταβάσεις του στην εταιρεία ενοικίασης ελικοπτέρων.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται –σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες – να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Ηθελε πληροφορίες

Όμως παράλληλα επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη που σκότωσε και τι προτίθεται ν αναφέρει στις αστυνομικές αρχές (ΣΣ η κ Μυλωνοπουλου είχε ωστόσο ήδη καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής) .

Εντυπωσιακό είναι ακόμη ότι ο 33χρονος στην εν λόγω συνάντηση του είχε εκφράσει και… υποψίες ότι η «ληστρική» επίθεση –σύμφωνα με το σενάριο που είχε παρουσιάσει στην ΕΛΑΣ- στα Γλυκά Νερά, εκπορευόταν από ατομα με τα οποία είχε έλθει σε συναλλαγή για την αγορά οικοπέδου κι οι οποίοι υποτίθεται ότι τον είχαν παραπλανήσει.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν ερωτήσεις στην σύμβουλο ψυχικής υγείας για την πρώτη κατάθεση της στην ΕΛΑΣ κι αν υπήρξε άτυπη ενημέρωση των αστυνομικών για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι, όπως φερεται να έχει πεί η δικηγόρος της συμβούλου κ Σταματία Μάρκου.

Εκείνο που είναι αξιοσημείωτο και το οποίο προκύπτει κι από ενημέρωση των αστυνομικών αρχών είναι ότι η κ Μυλωνοπουλου φέρευαι να είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους, λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Με στόχο αυτών των τηλεφωνημάτων –με απόκρυψη αριθμού- να μην προχωρήσει σε αναφορές για την υπόθεση.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές αυτά τα τηλεφωνήματα θα αποτελέσουν κι αντικείμενο ενδιαφέροντος και του δικαστικού λειτουργού που διερευνά την υπόθεση. Ακόμη ο κ. Παναγιώτου θα εξετάσει ενδελεχώς τα ζητήματα οικονομικών συναλλαγών του πιλότου, τις προσπάθειες να έχει υπό διαρκή έλεγχο του την άτυχη Καρολάιν και τον τρόπο που διεκόπησαν οι συνεδρίες με την σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Γλυκά Νερά: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί αποκάλυψαν τις κινήσεις του Μπάμπη! Το «αμαρτωλό» του παρελθόν με 3 γυναίκες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να πέσει φως στα σενάρια που έχουν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του αλλά και για τις σχέσεις του με την 20χρονη. Ενώ, ακόμη μία αποκαλύψη «βόμβα» για την Καρολάιν έρχεται στο φως.

Όπως μεταδίδει το MEGA, «μέχρι αυτήν την ώρα που έχει γίνει άρση απορρήτου στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν φαίνεται να γινόταν διακίνηση μεγάλων ποσών, παρά μόνο τα 1.000 ευρώ που είχε πει ότι έδινε κάθε μήνα η μητέρα προς το ζευγάρι. Δεν υπάρχει καμία άλλη διακίνηση».

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 32χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.

Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες.

Άλλωστε, σύμφωνα με το MEGA, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 32χρονος πιλότος.

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Μπάμπη! Αποκαλύψεις τριών γυναικών για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το «αμαρτωλό» παρεθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών μέσα από αποακλυπτικές μαρτυρίες τριών γυναικών που πέρασαν απαό τη ζωή του. Παράλληλα, διαβάστε για τις εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν (λίγο) πριν δολοφονηθεί.

Το τελευταίο χρονικά στοιχείο που προκύπτει αφορά πρόσωπα από το παρελθόν του συζυγοκτόνου, τα οποία έχουν εξεταστεί από τις αρχές το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με οποιοδήποτε τρόπο είχαν επηρεάσει τη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το έργο της πλήρους διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή και με τρεις γυναίκες, προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη και να διαπιστώσουν αν αυτές οι επαφές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 32χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Μάλιστα από το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι ο 32χρονος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ωστόσο, από τη «φιλική» κουβέντα που είχαν οι ερευνητές μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του πιλότου, που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share