Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αλήτη ντροπή σου»: Άγριο γιουχάρισμα του δολοφόνου, Δημήτρη Βέργου στη Νάξο!

Επανέλαβε πως «ήταν η κακιά στιγμή»

20 Ιουλίου 2021 12:53
«Αλήτη ντροπή σου»: Άγριο γιουχάρισμα του δολοφόνου, Δημήτρη Βέργου στη Νάξο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα προθεσμία στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς. Το έγκλημα στη Φολέγανδρο έφερε πλήθος κόσμου στο Πρωτοδικείο της Νάξου, που ξέσπασε στη θέα του 30χρονου…

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10.00 ο 30χρονος που ομολόγησε ότι είναι ο υπαίτιος για τον θάνατο της 26χρονης συντρόφου του, την Παρασκευή το μεσημέρι, στην βραχώδη περιοχή Λυγαριά, στη Φολέγανδρο, όπου παραθέριζε το ζευγάρι.

Με σκυμμένο κεφάλι, μάσκα για τον κορωνοϊό και χειροπέδες στα χέρια, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, ψέλλισε πως ήταν η κακιά στιγμή. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασε, με τον ίδιο να μπαίνει στο αυτοκίνητο της ασφάλειας.

Ο 30χρονος που οδηγήθηκε στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος. Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση. Σημείωσε ότι στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δράστη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι και όπως λένε ποτέ δεν περίμεναν το παιδί τους να φτάσει σε αυτή την πράξη.

Όπως όλα δείχνουν ο κ. Βλάχος θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα τα οποία οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 30χρονο. Ωστόσο δε θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα για το εάν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση. Δείτε το βίντεο του naxostimes.gr…

Ο 30χρονος, που συνελήφθη για το έγκλημα μία μέρα μετά τον εντοπισμό της σορού της 26χρονης στη θάλασσα, φέρεται να ομολόγησε πως έσπρωξε την φίλη του στα βράχια, μετά από διαπληκτισμό που είχαν, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί χτυπημένη, από την πτώση της σε βράχια, στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, αναφέρει πως η 26χρονη πέθανε από πνιγμό ενώ εκτιμάται πως η γυναίκα ήταν ζωντανή όταν βρέθηκε στο νερό. Ο ίδιος ο 30χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως κατέβηκε στο σημείο που έπεσε η Γαρυφαλλιά την είδε ακίνητη και έφυγε χωρίς να σκεφθεί να παρέχει βοήθεια.

«Αλήτη ντροπή σου»

«Αλήτη ντροπή σου»

«Αλήτη ντροπή σου»

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο ιατροδικαστής θα ζητήσει επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το σημείο όπου ο 30χρονος έριξε την κοπέλα στη θάλασσα. Οι φωτογραφίες, αναμένεται να διαφωτίσουν τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή, για τις στιγμές που προηγήθηκαν του φονικού, καθώς, στη σορό της κοπέλας εντοπίστηκε μώλωπας που δημιουργεί υπόνοιες ότι ο 30χρονος την χτύπησε πριν τη σκοτώσει.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τόνισε στον ΑΝΤ1 πως η εξέταση του αυτοκινήτου είναι καθοριστική. «Πρέπει να γίνει ένα διαχωρισμός των κακώσεων. Υπάρχουν κακώσεις με την πτώση του αυτοκινήτου στα βράχια. Υπάρχουν κακώσεις από την πτώση στη θάλασσα και άλλες που μπορεί να προκλήθηκαν μέσα στη θάλασσα. Πρέπει όμως να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν κακώσεις που προηγήθηκαν όλων αυτών και προήλθαν πιθανότατα από πάλη.»

«Πρέπει να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις και στον δράστη. Είναι καθοριστικό να εξεταστεί το αυτοκίνητο για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη λίγα λεπτά πριν τον θάνατο της κοπέλας. Θα δούμε αν έγιναν τα πράγματα όπως τα λέει ο δράστης.»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share