Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Έκανα μαλακί@": Ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς λύγισε!

Η Γαρυφαλλιά εκλιπαρούσε για βοήθεια και την άφησε να ξεψυχήσει

20 Ιουλίου 2021 12:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης φέρεται να τη χτύπησε πριν τη σπρώξει στα βράχια!

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη νέα γυναικοκτονία που συγκλόνισε την Ελλάδα, με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο φίλος της την έσπρωξε στα βράχια, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, όχι μόνο δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης φαρμακοποιού, αλλά προσπάθησε να μετακυλήσει όλη την ευθύνη στο θύμα, υποστηρίζοντας ότι τον μείωνε συνέχεια κι όλο τσακώνονταν.

Έτσι έγινε και το μοιραίο εκείνο πρωί, καθώς την κατηγόρησε ότι έφταιγε που πήραν λάθος δρόμο και χάθηκαν.

Το γεγονός μάλιστα ότι η 26χρονη Γαρυφαλλιά εκλιπαρούσε για βοήθεια, μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε να σωθεί από τα χέρια του φίλου της, επιτείνει την αίσθηση της φρίκης.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να φώναζε για τη ζωή της όταν βρέθηκε εγκλωβισμένη στον γκρεμό πριν ο 30χρονος Δημήτρης τη σπρώξει, πετώντας την πρώτα στα βράχια και ύστερα στη θάλασσα, μετά τον άγριο καβγά τους, και ενώ είχε βγάλει το αυτοκίνητο που οδηγούσε εκτός δρόμου.

Δυστυχώς, δεν μπορούσε κανείς να την ακούσει, με αποτέλεσμα η Γαρυφαλλιά να πέσει στο νερό ζωντανή και ο φίλος της να την αφήσει να πνιγεί…

'Έκανα μαλακί@': Ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς λύγισε!

«Φώναζε "βοήθεια, βοήθεια". Ε δεν είχα κάνει κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς», είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το MEGA, όπως επίσης και ότι: «Έκανα μ@λ..., καταστράφηκα».

Σημειώνεται πως ο 30χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες ανέκφραστος, ψύχραιμος και αμίλητος, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, ενώ έσκυψε το κεφάλι του, αγνοώντας τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σήμερα, Τρίτη (20/07), θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο πατέρας του που ταξίδεψε στη Νάξο.

Τη χτύπησε πριν τη σπρώξει στα βράχια;

Υπενθυμίζεται ότι σοκαριστικά είναι τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς σύμφωνα με αυτά, δεν αποκλείεται η 26χρονη να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, πριν από τη δολοφονία της.

Και αυτό γιατί είχε μώλωπες στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο μάτι, όπως και κάποια θλαστικά τραύματα που δεν ταιριάζουν με την πτώση.

Έτσι θεωρείται πολύ πιθανό ο 30χρονος να τη χτύπησε στο πρόσωπο πριν τη σπρώξει στον γκρεμό.

Άλλη επίσης διάσταση στην υπόθεση δίνει και η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της 26χρονης, Αλέξη Κούγια, ο οποίος υποστήριξε πως η κοπέλα είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της τις υποψίες της πως ο φίλος της παρακολουθούσε το κινητό της τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει εντοπιστεί το κινητό τηλέφωνο ούτε του δράστη ούτε της 26χρονης.

«Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν»

Νωρίτερα, χτες (20/07) «ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς στο Βέλο Κορινθίας.

Σε κλίμα οδυρμού και οδύνης, συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος αποχαιρέτησαν την 26χρονη.
Νωρίτερα, ακολούθησαν την πομπή του αυτοκινήτου που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία μέσα σε λευκό φέρετρο, με πανό που έγραφαν «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» και «Όχι άλλοι νταήδες», στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα για τα διαδοχικά περιστατικά γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share